Răsturnare de situație în despărțirea momentului! Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu? „Mereu mă întreabă de tine”

Publicat: 17/12/2020 | 14:54

Alex Bodi se pare că o dă uitării pe Daria Radionova și o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu. Blondina a primit mesaje importante din închisoare, din partea fostului său soț, prin intermediul omului acestuia de încredere.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Bianca Drăgușanu a primit câteva mesaje importante din partea lui Alex Bodi. Blondina a fost contactată de omul de încredere al afaceristului din Mediaș care i-a spus că acesta îi duce lipsa în spatele gratiilor și se gândește tot la ea.

Mai mult, se pare că Alex Bodi ar fi avut planuri mari cu Bianca Drăgușanu, cu toate că a înșelat-o pe aceasta cu Daria Radionova timp de 8 luni.

Conversațiile dintre Bianca Drăgușanu și omul de încredere al lui Alex Bodi

Omul de încredere al lui Alex Bodi: „A spus Alex că vrea să vorbească cu tine, îmi spune că eu nu îți zic ție ce spune el. Spune că te iubește, ce să mai zic, prostii din astea. Îi stă capul tot la tine, în loc să îi stea la cum să iasă din închisoare”

Bianca: „El este logodit cu această fată, are inelul meu”.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: „Pentru tine era alt inel, crede-mă, nu era acel inel. Luase un inel pentru tine, îl știu, este la mine.”