Răsturnare de situație în cazul tinerei găsită pe liniile de tren din Prahova! Victima NU este actrița Daniela Oloș, ci sora sa

Publicat: 12/12/2019 | 14:12

Răsturnare de situație în cazul tinerei găsită pe liniile de tren din Prahova! Victima NU este actrița Daniela Oloș, ci sora sa. Surse din anturajul familiei vedetei au făcut declarații despre accidentul bizar petrecut în urmă cu două zile.

NU actrița Daniela Oloș este în comă, ci sora ei

Persoane din anturajul Danielei Oloș au mărturisit că sora actriței a căzut din tren și că, din nefericire, există o mare probabilitate să fi fost împinsă.

“A căzut din tren. Nu se știe dacă a fost aruncată sau a căzut ea. Se face anchetă. S-ar părea, totuși, că a aruncat-o cineva, dar nu se știe cine, ce, cum de s-au deschis ușile, că erau automate și era tren de viteză. Momentan sperăm să se facă bine, se face anchetă. Daniela e în șoc, de aceea nu vrea să vorbească cu nimeni. Au găsit-o între Cricova și Tomșani, ea merge de la București la Buzău. Cei de la CFR așteaptă să se uite pe camerele din gări”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru spynews.ro.

În această dimineață s-a vehiculat că Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, se află în comă la Spitalul Județean Ploiești, după ce a fost găsită inconștientă pe liniile de cale ferată din Prahova. Ulterior, s-a aflat că, de fapt, nu ea este victima, ci sora sa. Accheta deschisă de polițiști va stabili ce s-a întâmplat cu tânăra.