Răsturnare de situaţie în cazul lui Marcel Pavel! Nu el a a fost pacientul zero de la Antena 1

Publicat: 22/06/2020 | 07:33

Marcel Pavel a fost considerat pacientul numărul zero la Antena 1, acolo unde a izbucnit un focar de coronavirus, în urma filmărilor de la show-ul ”Te cunosc de undeva”. Răsturnare de situație, însă! Nu Marcel Pavel este cel care i-a infectat pe ceilalți participanți ai emisiunii.

CITEȘTE ȘI: MARCEL PAVEL CHIAR ȘI-A „BLĂTUIT” CORONAVIRUSUL?! ÎN 2011, A „UITAT” INTENȚIONAT NUMELE TRAIAN DIN IMNUL ROMÂNIEI, PENTRU A NU-I FACE LUI BASESCU CAMPANIE

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a discutat cu vedetele care au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări, ci o altă persoană.

„A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Marcel Pavel! Nu el a fost pacientul zero de la Antena 1. Cine a mai fost testat pozitiv

Nu Marcel Pavel a fost pacientul zero în cazul infecțiilor cu noul coronavirus la Antena 1, acolo unde au avut loc filmările de la ”Te cunosc de undeva”. Este vorba de o persoană publică și care a fost printre cei de pe platou. În afara lui Marcel Pavel, alte vedete au fost infectate acolo.

NU RATA: JOJO ȘI-A FĂCUT TESTUL COVID-19, DUPĂ CE MARCEL PAVEL A FOST DEPISTAT POZITIV: ”SUNTEM UNIȚI”

La Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș au mai fost internate, fiind depistate pozitiv cu noul coronavirus, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu. Și Cosmin Seleși este infectat, doar că e asimptomatic.

Andreea Bălan a anunțat că nu are niciun fel de semn și că se simte bine, în timp ce Aurel Temișan nu a oferit nicio informație privind starea sa de sănătate.