Răsturnare de situație în cazul lui Gigi Becali, prins de polițiști fără declarație! Patronul de la FCSB e foc și pară: “Hârtia o aveam, dar…”

Publicat: 16/04/2020 | 18:41

Răsturnare de situație în cazul lui Gigi Becali, care a fost tras pe dreapta săptămâna trecută de un polițist căruia nu i-a prezentat declarația pe propria răspundere. În cadrul unui interviu, extravagantul afacerist a oferit noi informații despre acel moment, iar în glasul său se simțea că este foc și pară pentru această situație în care a fost pus.

Citește și: Gigi Becali sfidează Poliţia! Anunţul care va înfuria autorităţile: “Pe mine nu poate să mă oprească nimeni! O să mă duc la Biserică de Paşte”

Gigi Becali, noi dezvăluiri despre discuția purtată cu polițiștii care l-au prins fără declarație pe propria răspundere

În timpul noilor declarații, finanţatorul de la FCSB a dezvăluit că, de fapt, avea la el declarația pe propria răspundere, dar și-a dorit să arate alt document. Inițial, Gigi Becali a afirmat că nu avea asupra lui hârtia fără de care atât el, cât și ceilalți oameni din România nu au voie să își părăsească locuințele în această perioadă în care epidemia de coronavirus face ravagii.

“Eu hârtia o aveam, dar nu am arătat-o. Eu vrut să arăt altă hârtie. Eu vă arăt dacă vreţi, dar nu trebuie să îmi ceri hârtie. Zice: «hârtie de la angajator». Păi, mă angajez eu pe mine şi zic: «Mă duc la Becali să lucrez»”, a afirmat afaceristul în cadrul unei emisiuni de la Pro X.

Află și: Gigi Becali, izolat la Pipera din cauza coronavirusului: “Pentru bogați e mai ușor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci”

Gigi Becali, implicat în războiul purtat împotriva bolii COVID-19

Gigi Becali a fost primul dintre celebritățile de la noi care s-a alăturat cadrelor medicale aflate în linia întâi a războiului purtat împotriva noului coronavirus. Potrivit mărturisirilor sale, a comandat și a plătit costul a 100.000 de pastile de Arbidol din Rusia, un medicament care, susține afaceristul, că face parte din tratamentul împotriva bolii COVID-19, dar care nu este aprobat de Uniunea Europeană.

Nu rata: Scandalos! Câți bani a primit, de fapt, Spitalul Municipal Caracal de la Gigi Becali

Patronul FCSB a făcut donații nu doar spitalelor din România, ci și oamenilor fără posibilități financiare.