Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate pe un câmp din Ghimpați! Criminalii au făcut dezvăluiri șocante

Publicat: 28/04/2021 | 10:28

La finalul anului trecut un caz șocant a apărut în atenția publică. O femeie a fost incendiată, într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu. S-a stabilit atunci că victima era Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, și practica prostituția.

Polițiștii și procurorii au stabilit că victima era exploatată sexual de două surori, Samira și Elena Constantin, care o obligau să se prostitueze și aveau grijă să-i ia toți banii câștigați. Din cauza bătăilor încasate și a chinurilor la care era supusă, femeia a băut otravă, iar după ce s-a crezut că este moartă, criminalii au băgat-o într-un troler și i-au dat foc pe un câmp din Ghimpați. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! EA ESTE TÂNĂRA UCISĂ ȘI INCENDIATĂ ÎNTR-O VALIZĂ, PE UN CÂMP DIN APROPIERE DE GHIMPAȚI)

Recent, cei care au fost responsabil de moartea Sabinei au făcut mărturisiri șocante. Aceștia le-au declarat anchetatorilor că au recurs la gesturile respective din cauza mai multe presupuse acte de pedofilie comise de victimă. Aceștia au declarat că femeia ar fi întreținut relații sexuale cu doi copii,  de șase și de opt ani, dintre care unul ar fi fost chiar fiul ei cu handicap.

Mai mult, aceștia au mai spus că femeia ar fi abuzat-o sexual și pe o fată cu probleme psihice, care nu poate să vorbească, potrivit spynews.ro

Sabina Mircea era vie când a fost incendiată.

Se pare că a îndurat chinuri cumplite până la ultima suflare. Legiștii au stabilit că femeia trăia în momentul în care a fost incendiată. Necropsia a arătat că deși aceasta avea sternul fracturat, rupturi pulmonare și alte răni grave, inclusiv la cap, atunci când a fost incendiată era încă în viață.

Mai mult, criminalii acesteia au mai spus că înainte de tragedie au făcut-o pe femeie să recunoască că ar fi întreținut relații sexuale cu minorii și că au înregistrat-o în timp ce mărturisea. Însă nu au putut să prezinte înregistrarea, motivând că au șters-o.

(VEZI ȘI: CUTREMURĂTOR! ULTIMELE MESAJE ALE SABINEI, FEMEIA GĂSITĂ INCENDIATĂ LA GHIMPAȚI: „VIN SĂ IAU BĂIATUL”)