Răsturnare de situație în cazul decesului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Procurorii au decis trimiterea în judecată a soțului artistei

Publicat: 24/04/2021 | 11:53

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2020, după nefericitul accident pe care l-a suferit. Cazul acestei a rămas în continuare deschis, iar recent procurorii au decis trimiterea în judecată a soțului artistei, pianistul Codrin Constantin Nicoară.

Calitatea pe care pianistul Codrin Constantin Nicoară o avea în dosarul morții soției sale a fost schimbată de către anchetatori. Acum, pianistul este considerat inculpat și o să fie trimis în judecată. Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus cercetarea lui Codrin Nicoară.

Procurorii ieșeni au decis recent trimiterea în judecată a pianistului Codrin Constantin Nicoară, sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. (CITEȘTE ȘI: CE DECIZIE A LUAT SOȚUL MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOARĂ, DUPĂ MOARTEA ACESTEIA)

„A fost întocmit rechizitoriul și inculpatul a fost trimis în judecată. Inițial, în acest caz fusese întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, dar soluția a fost de clasare acolo. Ulterior, s-a dispus extinderea urmăririi penale sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Recent a fost finalizat rechizitoriul și a fost trimis la instanță”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit biz.ro.

Soțul artistei riscă să ajungă în spatele gratiilor

Au existat multe suspiciuni în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, iar cele mai multe dintre ele au planat asupra soțului. S-au speculat diverse scandaluri între cei doi, infidelități, care ar fi putut sta ca motiv a celor întâmplate.

Cazul a rămas nerezolvat, iar acum Codrin Constantin Nicoară ar putea ajunge în spatele gratiilor. Soțul artistei este acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, iar pentru această faptă Codul Penal prevede o pedeapsă cuprinsă între 3 luni și un an de închisoare sau amendă.

(VEZI ȘI: CUM ARĂTA MARIA MACSIM NICOARĂ ÎNAINTE SĂ MOARĂ. MEDICII AU DESCOPERIT CĂ  LIPSEAU BUCĂȚI MICI DIN CREIERUL MEZZOSOPRANEI)