Răsturnare de situație în cazul Caracal. Familia Măceșanu, anunț neașteptat: ”Dumnezeu nu doarme!”

Publicat: 28/02/2020 | 11:55

Alexandru Cumpănașu și părinții Alexandrei Măceșanu sper că adolescenta este încă în viață, cu toate că medicii legiști au confirmat că au descoperit ADN-ul ei în urma expertizării rămășițelor umane prelevate din butoiul improvizat de Gheorghe Dincă.

Acum, o altă informație surprinzătoare a ajuns în spațiul public, Alexandru Cumpănașu susținând că Gheorghe Dincă și-a schimbat, din nou, declarațiile. ”Monstrul din Caracal” s-ar declara nevinovat, ceea ce înseamnă că nu mai recunoaște că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a făcut această dezvăluire șocantă pe pagina sa de socializare.

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie”, a scris unchiul Alexandrei Măceşanu în mediul online.

Alexandru Cumpănașu: ”Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate”

”Se pregătește trimiterea în judecată a…”

Alexandru Cumpănașu spune că miercuri au fost audiați polițiștii și procurorii ”care au lăsat-o pe Alexandra să fie traficată”, dând încă o dată de înțeles că nu crede în declarațiile inițiale ale lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a susținut, de la bunj încput, că Gheorghe Dincă nu a acționat de unul singur, ci a făcut parte dintr-o rețea care se ocupa cu traficul de persoane.

„Dragi români, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat miercuri pe toți polițiștii și procurorii care au lăsat-o pe Alexandra să fie traficată. Din informațiile mele se pregătește trimiterea în judecată a procurorului Popescu dar și a mai multor polițiști din Caracal care în acea noapte nu și-au făcut datoria‼ Toate acestea se întâmplă ca urmare a uneia din plângerile penale depuse de mine‼Dumnezeu nu doarme‼ Urmează operatorii STS și multi alții‼”, a mai scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare.