Imagine-dovadă. Philip de la Puterea Dragostei a uitat-o deja pe Berna și se iubește cu Beyonce de România?! FOTO

Publicat: 18/04/2021 | 19:18

Deși la prima vedere, despărțirea dintre Berna și Philip de la Puterea Dragostei a părut să fie una dramatică pentru ambele părți, lucrurile se văd acum diferite.

Cei doi au ales să pună punct relației, după o perioadă de certuri și împăcări, iar acum Philip pare mai pregătit ca niciodată să uite de Berna.

Concret, Philip a apărut, pe rețelele de socializare, alături de Mădălina, sau ”Beyonce” de România, fosta parteneră a celebrului manelist Nicolae Guță.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată: “Bebelușul meu, un înger”. Cine este tatăl copilului + primele imagini cu burtica de gravidă | VIDEO

Tânăra, cântăreață de manele și ea, are o fetiță splendidă cu cel care era numit odată ”Regele Manelelor”. ”Beyonce” de România și Guță nu mai formează de foarte mult timp un cuplu.

S-au filmat pe Tik Tok

Așadar, Philip de la Puterea Dragostei a publicat, pe Tik Tok un filmuleț în care se află lângă Mădălina. Alături de câteva inimioare, clipul video a devenit viral imediat pe aplicația celebră, fiind foarte apreciat de internauți.

Susținătorii lui Philip s-au bucurat mult când l-au văzut pe tânăr cu celebra manelistă. Comentariile au fost numai de apreciere și felicitări. Deși cei doi nu au afirmat că formează un cuplu, internauții s-au gândit la această posibilitate.

Captură din video-ul publicat pe Tik Tok

Berna a anunțat despărțirea

Despărțirea anunțată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare, pare să fie definitivă.

Blondina a spus ferm că ea și Philip nu mai formează un cuplu, completând că nu mai există urmă de împăcare, dar și că nu mai dorește să fie asociată cu acesta.

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a notat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe contul de Instagram.

Nu rata: Beyonce de România a ajuns fără dinți în gură. Cum arată fosta iubită a lui Nicolae Guță