Răsturnare de situație! După ce a spus că nu consumă droguri, iubitul Margheritei din Clejani recunoaște dependența. Ce motiv șocant a avut să se drogheze: „Văzându-mi tatăl cum moare…”

Publicat: 04/06/2020 | 10:45

Iubitul Margheritei din Clejani și-a schimbat declarațiile, ceea ce duce la o răsturnare drastică de situație. După ce a spus că nu este consumator de droguri, Theodor își recunoaște dependența și oferă explicații șocante.

Theodor, iubitul Margheritei din Clejani face declarații șocante. Deși în primă fază a spus că el nu consumă droguri, acum își recunoaște dependența și susține că are un motiv pentru care s-a apucat de droguri.

NU RATA – DECIZIA DRASTICĂ LUATĂ DE VIORICA ȘI IONIȚĂ DIN CLEJANI DUPĂ ACCIDENTUL PRODUS DE MARGHERITA: ”AM DECIS CA…”

Moartea tatălui său, motivul pentru care se droghează

După câteva zile în care nu a dorit să ofere nicio declarație cu privire la consumul de droguri, Theodor explică acum dependența pe care o are și susține că motivul pentru care s-a apucat de droguri este moartea tatălui său.

Tânărul a postat pe rețelele de socializare un mesaj șocant, care i-a lăsat pe internauți fără replică.

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață. Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele.

CITEȘTE ȘI – CE NOTĂ A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA ”ETICĂ ȘI DEONTOLOGIE”. ASTA E DOVADA CĂ…

Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase (…) Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Arta mea reflectă sufletul meu degradat și distrus de-a lungul anilor. Văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani încet și sigur, după trei operații pe creier, chiar în fața ochilor mei, am patinat ușor pe calea drogurilor. Vreau doar să îmi continui viața, să pot să ies din casă, să nu fie mama agonizată de paparazzi (…)” este o parte din mesajul postat de iubitul Margheritei, pe rețelele de socializare.