Răsturnare de situație! Cine a câștigat Asia Express 2020

Publicat: 21/04/2020 | 10:09

Marea finală Asia Express bate la ușă, așa că telespectatorii mai au foarte puțin până când vor afla dacă favoriții lor au câștigat sau nu competiția. Cum și până acum au existat speculații cu privire la câștigători, acum, potrivit unor surse din Antenă, cei care ar urma să pună mâna pe marele premiu sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. 

Surpriză sau nu pentru fanii Asia Express! Potrivit unor surse din Antenă, marii câștigători sunt nimeni alții decât Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, cei care au fost de la început pe placul fanilor show-ului. Impact.ro informează că cei doi concurenți ar ajunge primii la Gina Pistol, după o cursă extrem de grea.

CITEȘTE ȘI – RĂZVAN FODOR, MĂRTURISIRI DESPRE ASIA EXPRESS! PRIN CE LUCRURI A TRECUT ȘI CUM A REUȘIT SĂ FACĂ FAȚĂ: „DUPĂ DOUĂ, TREI SĂPTĂMÂNI TE ÎNTREBI CE CAUȚI ACOLO”

Cu toate acestea, de-a lungul celor celor două sezoane au mai existat speculații cu privire la marii câștigători, care însă nu prea s-au adeverit.

Răzvan Fodor: ”În timpul ăsta, tu nu știi nimic de familia ta!”

Răzvan Fofor a recunoscut că ar spune din nou DA în cazul în care ar fi întrebat dacă dorește să mai participe la ”Asia Express”. Chiar dacă a fost foarte grea provocarea, Fodor a apreciat toate probele și se consideră mult mai puternic după participare.

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo.”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.