Răsturnare de situație! Actrița Tanya Roberts este încă în viaţă. Reprezentantul acesteia a declarat că a anunţat în mod eronat decesul

Publicat: 05/01/2021 | 10:25

Tanya Roberts, fosta ”Bond Girl” a cărei moarte a fost anunțată de reprezentantul ei, este, de fapt, vie. Se pare că a fost vorba despre o interpretare greșită. Femeia este internată în spital, într-o stare gravă, însă nu a decedat.

Mike Pingel, reprezentantul actriţei, a declarat că a anunţat în mod eronat moartea acesteia. Se pare că totul a pornit de la confuzie, iar lucrurile au fost lămurite de soțul actriței, Lance O’Brien, care a anunțat că actrița nu este de fapt moartă, scrie Daily Star. (CITEȘT ȘI: TANYA ROBERTS, CELEBRA ACTRIȚĂ DIN FILMELE CU JAMES BOND, A MURIT)

Soțul actriței l-a sunat pe reprezentantul acesteia chiar de la spital, după ce a văzut știrea despre moartea Tanyei, pentru a-i spune că fosta ”Bond Girl” este în viață. Reprezentantul actriței, Mike Pingel, anunțase printr-un comunicat de presă că actrița Tanya Roberts, celebră pentru rolul ei de “Bond Girl” în 1985, a murit la 65 de ani, după ce s-a prăbușit în Ajunul Crăciunului când s-a întors de la o plimbare cu câinii ei.

Ascensiunea în cariera de actorie

Tanya Roberts și-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasa blondă cu un corp de invidiat a avut mare succes și cu rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită „Bond girl”, Tanya a mai jucat și în filme precum Body Slam, Twisted Justice, Purgatory și Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soțul ei.