Răspunsul lui Cătălin Măruță pentru Alex Velea, după ce s-a aruncat cu vorbe dure. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul de la Pro TV + reacția iubitului Antoniei

Publicat: 18/06/2021 | 07:26

În urmă cu doar câteva zile, între Cătălin Măruță și Alex Velea a început să se strice prietenia. Deranjat de lucrurile pe care le spune despre el și familia lui, la el în emisiune, Alex Velea a răbufnit și a mărturisit că nu mai are ce să discute de acum încolo cu moderatorul de la Pro TV.

Alex Velea a fost extrem de deranjat de lucrurile pe care le-a spus Cătălin Măruță, în emisiunea lui, vizavi de el și familia sa, motiv pentru care a declarat că nu vrea să-i mai vorbească acestuia deloc.

 „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea.

Răspunsul lui Măruță, pentru Alex Velea

În urma lucrurilor declarate de Alex Velea, Cătălin Măruță a vrut să-și „spele păcatele” și a postat pentru artist mai multe fotografii cu ei doi, dar și un mesaj prin intermediul căruia vorbește despre prietenie.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază.
Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.
#friends#nohardfeelings” a scris Măruță, pe Instagramul său.

Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pace, Alex Velea nu i-a dat nici măcar un like la postare moderatorului de la Pro TV, pesemne că nu vrea să renunțe la supărarea lui și a fost foarte ferm atunci când a luat decizia de a nu-i mai vorbi lui Măruță.