Rareș Bogdan se disociază, acum, de politică: ”Nu mă interesează în vremea asta! Văd atâta nenorocire…”

Publicat: 23/03/2020 | 21:33

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan este alături de români, în clipele grele date de pandemia coronavirus, care a bulversat lumea. El spune că lasă, deocamdată, politica deoparte, fiind îndurerat de suferința pricinuită de COVID-19. Rareș îi ”altoiește” pe cei care, spune el, ”se cațără pe nenorocire”.

”Nu mă interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încât mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțină simțire față de neamul ăsta atât de încerca au unii din țara aceasta, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiența lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la Tv sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur și simplu din propriiile nerealizări sau frustrări personale. Lăsați MEDICII în pace, e singura șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele! Respectați cerințele, recomandările și obligațiile celor care astăzi se află în Comitetul de Urgență sau care la acest moment istoric au fost aleși, așezați de soartă, să ne conducă prin Desert spre Lumină care va veni după întunericul generat de frică înbolnăvirii și a morții!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privataă, ieri și alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postarile sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu să ocrotească România și Neamul acest”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina de socializare.