Rapperul Huey a fost împușcat în plină stradă, iar medicii nu au reușit să îl salveze. Primele imagini de la locul asasinatului

Publicat: 27/06/2020 | 12:35

Rapperul Huey a fost împușcat în plină stradă, iar medicii nu au reușit să îi salveze viața. Artistul de 32 de ani nu a fost singura victimă a gloanțelor care s-au tras noaptea trecută în orașul Kinloch. Reprezentanții poliției au dezvăluit că o persoană de 21 de ani a ajuns pe mâinile doctorilor și va rămâne internată. Familia, apropiații, dar și fanii regretatului artist sunt în stare de șoc, iar managerul său a spus despre acesta că “era pur și simplu fericit de viața lui”.

Citește și: Donald Trump pune piciorul în prag! A semnat un decret prin care protestatarii care vor vandaliza orice statuie publică vor fi încarcerați

Rapperul Huey a fost împușcat în plină stradă și a murit la spital, în mâinile medicilor

Rapperul Huey, pe numele real Lawrence Franks Jr, a fost împușcat în afara unei case din blocul 8100 de pe bulevardul Martin Luther King din orașul său natal, Kinloch, situat în zona estică a statului american Missouri. Atacul armat a avut loc în seara de joi, iar la fața locului se aflau cel puțin 10 oameni, a declarat Benjamin Granda, agent de poliție. Rănit în ploaia de gloanțe, artistul de culoare a mers la cel mai apropiat spital, unde a fost imediat preluat de medici. Din nefericire, el a fost declarat mort la scurt timp după ce a ajuns la clinica medicală, au relatat jurnaliștii de la cbsnews.com.

Enrico Washington, managerul regretatului cântăreț a mărturisit la scurt timp de la tragedie: “Vorbim despre un bărbat tânăr care avea toată viața înainte”, potrivit sursei citată mai sus. Anchetatorii au dezvăluit că Huey a fost împușcat cel puțin o dată și că, în urma incidentului, a mai fost o victimă a cărei identități nu a fost făcută publică. Aceasta are 21 de ani și a rămas internată în spital cu leziuni care nu pun viață în pericol. Polițiștii americani au făcut apel la martorii atacului armat și i-a rugat să colaboreze pentru soluționarea investigațiilor demarate.

Huey, devenit cunoscut după mai multe melodii de succes, s-a consacrat după lansarea hitului “Pop, Lock & Drop It”, care a fost lansat în 2007 și a stat 23 de săptămâni în Billboard Hot 100, clasându-se pe locul 6 în general.

Rapperul Huey – biografie

Cunoscut și sub numele de Baby Huey, artistul de culoare era originar din Kinloch, statul american Missouri. El a cunoscut faima în comunitatea de rap datorită hitului său de debut “Pop, Lock & Drop It”, care a apărut pe tabloul Billboard Hot 100 la numărul 98 în 2007, înainte de a ajunge pe locul 6 în general. Videoclipul muzical al piesei are în prezent peste 50 de milioane de accesări pe YouTube.

De-a lungul carierei sale, Huey a lansat două albume complete. După lansarea lucrării de debut LP Notebook în 2007, a colaborat cu artiști precum Trey Songz și Yo Gotti. În 2010, albumul său secundar Redemption a fost lansat și a semnat pe 2013 la casa de discuri Brick Squad de la Waka Flocka Flame, numită acum 1017 Records. La începutul acestui an, Huey și-a lansat noul single “Pulled Away”.

Sursa foto: YouTube / FOX 2 St. Louis