Rapper-ul Dr Knarf, paralizat și mutilat și pe viață. Primele imagini după ce medicii i-au îndepărtat jumătate din cap în urma exploziei produsă la un laborator de droguri

Publicat: 06/12/2019 | 15:30

Rapper-ul Dr Knarf a rămas paralizat într-un scaun cu rotile și mutilat pe viață, în urma exploziei care s-a produs la un laborator de droguri. După cum puteți vedea în primele imagini apărute recent cu artistul german, medicii au fost nevoiți să îi îndepărteze jumătate din cap. El a supraviețuit în mod miraculos, deși, specialiștii i-au dat șanse minime la viață.

Rapper-ul Dr Knarf, paralizat și mutilat și pe viață

Pe numele din buletin Niko Brenner, cântărețul a declarat că, după ce a fost aruncat din clădire, creierul său i s-a umflat atât de mult, încât a trebuit să fie îndepărtată o porțiune uriașă a craniului, lăsându-l efectiv cu o jumătate de cap. Presa de peste hotare a relatat că Dr Knarf producea droguri în subsolul studioului, când combinația de extract de canabis puternic concentrat amestecat cu gaz butan a explodat din sticlele în care erau păstrate, potrivit Daily Mail. Deflagrația s-a produs pe 6 februarie 2017 pe o stradă din Köln, Germania.

În urma exploziei, pe lângă rănile violente, rapper-ul a suferit arsuri pe 40% din corp și, potrivit medicilor, șansele sale de supraviețuire au fost aproape de zero. Recent, rapper-ul Dr Knarf a făcut public un clip în care a putut fi văzut pentru prima dată după accidentul teribil de acum aproape trei ani. Așezat într-un scaun cu rotile în timp ce se adresează fanilor săi, spunându-le: “Mă lupt din nou la viață”, el a făcut mai multe dezvăluiri despre lupta sa pentru viață.

“Arsurile nu au fost nimic comparativ cu ceea ce a urmat. Am fost timp de trei luni în comă, timp în care am suferit patru lovituri. Creierul meu a crescut atât de mult, încât a trebuit să fie îndepărtat o parte din os”, a povestit rapper-ul Dr Knarf.

Rapper-ul Dr Knarf a recunoscut că a greșit înainte de explozie, dar nu a comentat mai multe despre ce s-au produs din cauza unei anchete penale în curs. În ciuda faptului că o proporție mare din craniul său lipsește și accidentul l-a lasat paralizat, tânărul de 35 de ani are o perspectivă pozitivă asupra vieții și este hotărât să nu-i lase rănile să-l definească. Rapperul învață în prezent să meargă din nou și speră să lanseze un nou album, Prometheus, în 2020.