Randi vine în sprijinul creștinilor de sărbători! Cântărețul vrea să ajute la împărțirea Luminii Sfinte: ”Mi-a venit o idee genială”

Publicat: 17/04/2020 | 19:56

Randi este pus pe oferit sprijin în această perioadă de criză în care credincioșii nu au permisiunea de a merge la biserică pentru a-și procura, ca în fiecare an, Lumina Sfântă și Paștele. Cântărețul vine, așadar, cu o ”idee genială”, după cum acesta menționează.

În contextul pandemiei de coronavirus și a Stării de Urgență decretată în România, curajosul Randi vine în ajutorul tuturor credincioșilor de Sfintele Sărbători Pascale. Având în vedere că românilor le este strict interzis să participe la slujbele de Paște în acest an, artistul vrea să le asigure tuturor transportul Luminii Sfinte la ”un preț corect”. Într-un videoclip postat pe contul de socializare, cântărețul își explică planul.

CITEȘTE ȘI: Modul neobișnuit în care și-a sărbătorit Victoria Beckham ziua de naștere! Vedeta a ”evadat” din casă pentru a…

”De dimineață am avut o idee genială! Să-mi fac un site de distribuție, să se numească ”amlumină.ro”. Dau Lumina la prețul corect, de Paște, că nu știi cum pleacă de la Patriarhie, pe net cât își adaugă eMAG-ul. Amlumină.ro, Lumina la prețul corect!”, a spus Randi într-un video postat pe contul său de TikTok.

@randi.musicVine pastele !!!! Dau lumina…cautati-ma !!! ##pastele ##coronavirus ##lumina ##cozonac ##pasca ##toatecalitatile

♬ original sound – randi.music

 CITEȘTE ȘI: La asta nu te așteptai! Ce reacție a avut soacra Addei, după ce artista i-a jignit fără încetare fiul în competiția Asia Express

Fanii au răspuns imediat ideeii sale.

”Câte kilograme de Lumină dați? Dacă dați la kilogram, vreau și eu o găleată.

E inclusă și lumânarea în pachet saus e achiziționează separat?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor săi la postare.