Randi se mută temporar în Bali: “O să închiriem o casă, vrem să și lucrăm de acolo”. Peste câte zile părăsește România

Publicat: 23/12/2020 | 15:00

Randi, pe numele din buletin Andrei Ropcea, urmează să se mute temporar în Bali. Cântărețul a mărturisit câteva din planurile sale pe care este nerăbdător să le pună în practică. El va părăsi România peste 15 zile.

Cântărețul Randi se mută temporar în Bali

În vârstă de 37 de ani, Randi va locui timp de două luni în Bali, locul în care te umpli de energie pozitivă, te molipsești de optimismul localnicilor și înveți să te bucuri chiar și de cele mai mărunte lucruri din viață. El și gașca de prieteni, artiști vor îmbina relaxarea cu munca.

“Vom pleca pe 8 ianuarie vreo 12 sau 14 nebuni în Bali. O parte din noi vom sta 3-4 săptămâni, iar noi ne-am propus să stăm două luni pentru că vrem să și lucrăm de acolo, ne luăm laptop-uri, plăci de sunet, niște scule pe care să putem face muzică. Să vedem cum ne inspirăm noi acolo în junglă. O să închiriem o casă, noi cei care rămânem, pe o lună și este foarte ieftin. Lumea nu știe cât de ieftin este, dar o să fac un vlog de acolo și o să explic”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu câteva ore, cântărețul a dezvăluit într-o postare făcută pe Instagram că s-a implicat într-o campanie demarată de organizația neguvernamentală “Salvați Copiii” – “Pe lângă alte dificultăţi cauzate de pandemie (izolare, acces restrans la educaţie, riscuri crescute ale abandonului şcolar etc), copiii pierd chiar şi micile bucurii – printre care şi bucuria mersului la Colindat. Salvați Copiii aduce în siguranță vocea copiilor și spiritul sărbătorilor cu spijinul robotelulul EduRobot. Să îi primim cu Zoomlindul! Dacă v-a plăcut colinda celor mici, îi puteţi ajuta donând prin SMS la 8849 cu textul SALVEZ şi online pe www.salvaticopiii.ro, a scris Randi când a publicat videoclipul de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Randi (@randi.music)

Nu rata: Randi lansează o nouă piesă de ziua lui: “Femeia care m-a învins”

Randi, o nouă piesă alături de Mario Morreti

Talentatul artist abia așteaptă să trăiască experiența vieții sale și să descopere inspirația divină pe care o va primi pe acele meleaguri însorite, preferate de milioane de oameni din lumea întreagă. Luna trecută, Randi a lansat piesa “Inimă de Bărbat”, la care a colaborat cu Mario Morreti; versurile melodiei au ajuns foarte repede în sufletele fanilor lor.

Descoperă și: Randi a dezvăluit motivul pentru care este burlac de peste șapte ani. “Sunt o cauză pierdută! Adevărul este că…”