Randi, dezvăluiri despre cum ar trebui să arate femeia pe care o va duce la altar: „Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”

Publicat: 09/05/2021 | 12:48

Randi este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul autohton. Carismatic și realizat din punct de vedere profesional, artistul este convins de faptul că pentru domnișoare reprezintă o partidă foarte bună. Problema este că pe măsură ce s-a maturizat, Randi recunoaște că a devenit mai selectiv și mai greu de impresionat. 

Nu puține sunt domnișoarele care se visează la brațul lui Randi și nici acelea care-i trimit tot felul de propuneri pe rețelele de socializare, dar ar trebui să știe un lucru. Artistul nu „pică” în mrejele femeilor superficiale și nici ale celor cu care n-ar putea avea o relație profundă.

Artistul a dezvăluit faptul că își dorește o familie, dar nu cu atat de multă ardoare, cu cât și-o dorea acum câțiva ani. Știe că nu trebuie să fii pregătit doar din punct de vedere material pentru a avea un copil și tocmai de aceea așteaptă momentul potrivit.

CITEȘTE ȘI RANDI LANSEAZĂ O NOUĂ PIESĂ DE ZIUA LUI! ”FEMEIA CARE M-A ÎNVINS”

Randi: „Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional.

Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la Antena Stars.

VEZI ȘI RANDI, ISTERIZAT DE CAZUL BEBELUȘULUI CARE A MURIT ÎNECAT LA BOTEZ „CÂT MAI TRĂIM ÎN EVUL MEDIU?”

Sursă foto: instagram.com/randi.music/