Randi, declarație de dragoste neașteptată în izolare: ”E incredibil cum zboară orele când ești alături de persoana pe care o iubești.”

Publicat: 08/04/2020 | 19:58

Celebrul cântăreț Randi radiază de fericire în izolare. Am putea crede că este unul dintre puținii oameni care văd partea plină a paharului în această perioadă în care libertatea ne este restricționată cu totul. Artistul a postat recent pe contul de socializare o declarație de dragoste surprinzătoare.

”Stau acum și mă gândesc… oare cum a trecut tot timpul ăsta de când suntem împreună. E incredibil cum zboară orele când ești alături de persoana pe care o iubești. În timpul ăsta parcă m-am descoperit pe mine, prin tine. Și îți mulțumesc pentru asta! Am auzit că ai lansat și o piesă nouă, noroc! La mulți ani pentru luna asta de vis pe care mi-ai oferit-o!”, a spus cântărețul în timp ce își vorbea singur în oglindă.

Artistul a postat clipul amuzant pe contul de TikTok, acolo unde majortatea vedetelor se distrează acum făcând diferite challenge-uri.

@randi.musicEu si cu mine ,cuplu’ perfect ! ##sufleteincarantina ##coronavirus ##izolare ##lamultiani

♬ original sound – randi.music

CITEȘTE ȘI: Incredibil cu ce își hrănește Margherita din Clejani maimuța. Artista se poartă cu animalul de parcă ar fi un bebeluș

Randi, izolat într-o vilă spectaculoasă

Fanele lui Randi ar da orice să petreacă măcar 10 minute în compania artistului. Şi ar da şi mai mult ca să intre în vila lui. Artistul deţine o super vilă într-un cartier de lux de la marginea Capitalei, vilă pe care şi-a amenajat-o singur, după ideile proprii.

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa și-a înfrumusețat curtea casei de 300.000 de euro cu aproape 300 de kilograme de piatră albă din Thassos. Cum arată totul! VIDEO

Vila spaţioasă este construită în aceeaşi curte cu a fratelui său, iar cele două case sunt despărţite de o piscină imensă şi tocmai bună pentru petreceri nebune în mijlocul alături de prieteni. Randi a ales pentru construcţie stilul mediteraneean, cu terasă deschisă, dar şi ferestre mari. Living-ul este spaţios şi amenajat în stil minimalist, cu decoraţiuni alese chiar de Randi. Artistul şi-a dorit un spaţiu în care să se simtă bine alături de prieteni atunci când se adună la discuţii sau petreceri.