Ramona Olaru, topless în Dubai! Ce i s-a întâmplat cu un grup de români: ”N-am nimic cu anumite rase de oameni, dar…”

Publicat: 02/05/2021 | 20:31

Vacanță de vis pentru Ramona Olaru, asistenta matinalior Răzvan și Dani! La Dubai a decis frumoasa Ramona să petrească sărbătorile de Paște, alături chiar de Dani și de iubita lui, Gabriela Prisăcariu, dar și de Bianca Nuțu.

Spectacol avea să facă acolo Ramona, iar imaginile pe care le-a urcat pe Instagram au fost îndelung apreciate de internauți. ”Să aveț numa’ bine!”, a scris Ramona, care nu a purtat sutien. Reacțiile nu s-au lăsat deloc așteptate, în aceste condiții. Unele au fost chiar amuzante. ”Îmi place sutienul, este de firmă?”, ”Unde ești, fata mea, aici? La strand-ul Crângași?”, ”Parcă uiți și de pandemie când vezi poza ..”, ”Te-ai înnodat Ramono!?”, ”În Dubai topless???? Wow”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor asistentei de la Neatza. (CITEȘTE ȘI: DE CE NU SE MĂRITĂ DIN NOU RAMONA OLARU. “CÂND AM EU TIMP SĂ MAI AGĂȚ CEVA?” + CE REPLICĂ I-A DAT DANI)

Ramona Olaru a fost ironizată la piscină, în Dubai

Ramona Olaru avea să dezvăluie, pe rețeaua de socializare, că în timp ce se relaxa la piscina hotelului un grup de români au izonizar-o, greșindu-i numele în mod intenționat. „Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa”, a povestit Ramona Olaru pe Instagram. (NU RATA: RAMONA OLARU S-A FILMAT GOALĂ ÎN CADĂ. ASISTENTA DE LA NEATZA A TRANSMIS ȘI UN MESAJ CU TÂLC | FOTO)

„Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite. Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona”, a mai povestit Ramona Olaru.