Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou! Cei doi au petrecut un weekend la mare și au uitat de neînțelegeri

Publicat: 08/06/2020 | 18:02

Relația dintre Ramona Olaru și Cuza este plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi au făcut o tradiție din despărțirile și împăcările dese. La fel s-a întâmplat și de această dată, iar Ramona și Cuza și-au înecat supărarea  apa mării.

Ramona șu Cuza au început o poveste de dragoste acum ceva timp, exact atunci când nimeni nu se aștepta și nu preconizase că între cei doi există sentimente. După declarații de dragoste în direct și dovezi de iubire pe paginile de socializare, cei doi au anunțat că au încheiat relația. Însă, despărțirea nu a durat mult și cei doi s-au împăcat imediat. Iar acest șablon s-ar repetat de mai multe ori, devenind parcă un obicei pentru cei doi. (CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU ȘI CUZA S-AU DESPĂRȚIT DIN NOU. ASISTENTA TV L-A FĂCUT PRAF PE CÂNTĂREȚ ÎN PUBLIC: ”AM FĂCUT O PASIUNE PENTRU BĂRBAȚII DE NIMIC”)

Relația dintre cei doi a luat naștere după un divorț dureros, prin care asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a trecut. Însă și-a găsit repede  alinarea în brațele lui Cuza. Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că sunt împreună. (VEZI ȘI: MOMENTE DE STUPOARE LA ANTENA 1! RAMONA OLARU A FOST ÎNLOCUITĂ LA NEATZA CU RĂZVAN ŞI DANI. CINE A PREZENTAT RUBRICA METEO AZI)

În urmă cu ceva timp, Ramona Olaru a  anunțat că relația cu iubitul ei s-a încheiat. Însă, așa cu ne-a obișnuit despărțirea nu a durat mult, iar cei doi s-au împăcat și au sărbătorit acest lucru la malul mării. Cei doi s-au distrat de minune și a părut că nimic nu s-a întâmplat.

Cuza a cerut-o în căsătorie pe Ramona

Ramona Olaru, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a avut surpriza vieții după doar șase luni de relație. Într-un club din Capital, iubitul ei, Iulian Adrian Popescu, zis Cuza a cerut-o în căsătorie. Tânărul a îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o de soție. A avut nevoie de un imbold, venit de la prietenii celor doi, aflați cu telefoanele care au filmat marele moment.