Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Publicat: 02/01/2021 | 16:23

După un șir lung de despărțiri, iată că Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea târziu” au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste. Cei doi au fost dați ”în vileag” de prietenii lor.

Ramona și Cuza au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Nu singuri ci alături de prietenii lor apropiați. Cei doi au fost la munte și s-au distrat pe cinste, dar… nu au vrut să se dea de gol în fața fanilor. Amicii lor, însă, i-au dat în vileag pe îndrăgostiți. Asistenta TV și Cuza s-au împăcat! Ambii au fost etichetați din aceleași locații, chiar dacă ei nu au vrut să se fotografieze împreună.

Ramona și Cuza au petrecut noaptea dintre ani împreună și, în ciuda vorbelor grele pe care și le-au aruncat, se pare că dragostea lor a fost mai presus de orice. Ba chiar… astăzi, amorezii s-au testat pentru coronavirus. Artistul și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță, iar ulterior și Ramona s-a pozat în aceeași mașină în care era și Cuza. Se pare că cei doi urmează să petreacă clipe de vis într-o destinație exotică.

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat

Ramona Olaru, ”cerută în căsătorie” de Cuza

În urmă cu câteva luni, Ramona Olaru a avut parte de surpriza vieții sale, într-un club din Capitală, atunci când Iulian Adrian Popescu a pus marea întrebare. Cuza de la ”Noaptea Târziu” a îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o de soție. Imaginile s-au viralizat rapid, iar fanii s-au bucurat nespus pentru cei doi.

La scurt timp după gestul făcut de vlogger, toată lumea a crezut că bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. Așa că artistul a fost nevoit să spună adevărul: totul a fost de fapt… o mega-farsă! (VEZI ȘI: E CEA MAI BUNĂ DOVADĂ CĂ S-AU ÎMPĂCAT. CUM I-AM FILMAT LA MARE PE SEXY-ASISTENTA DE LA NEATZA ȘI VLOGGERUL CUZA)

”Totul a fost o farsă. Ramona a intrat în jocul băieților și m-am trezit în fața faptului împlinit. A fost așa bine pus la punct totul încât nu am mai avut ce face. Eu de mult vorbeam cu băieții să ne facem farse și se pare că de data aceasta eu am fost cel vizat. Ramona a jucat foarte bine, n-am ce să spun. La un moment dat, m-am trezit cu un inel în mână și a trebuit să joc până la capăt. N-am avut încotro. Am trăit totul la intensitate maximă”a declarat atunci Cuza, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.