Ramona Olaru s-a filmat goală în cadă. Asistenta de la Neatza a transmis și un mesaj cu tâlc | FOTO

Publicat: 18/04/2021 | 13:45

Surprinză incitantă pentru fanii asistentei de la “Neatza cu Răzvan și Dani”! Ramona Olaru s-a filmat în timp ce era complet goală în cada plină cu spumă și a ales să facă publice imaginile. Desigur… nu înainte de a așterne pe înregistrarea HOT un mesaj cu tâlc.

Ramona Olaru s-a filmat în timp ce era complet goală în cadă

În vârstă de 31 de ani, Ramona Olaru s-a relaxat în acest weekend în “compania” unui pahar cu vin roșu, lumânări albe… și o cadă plină cu apă și spumă! La un moment dat, ea a imortalizat câteva clipe din momentul petrecut în intimitate, iar după ce a postat filmarea, mulți dintre bărbați au analizat fiecare pixel al imaginilor.

“Hello, gorgeous (n.r.: Bună, frumoaso)” este gif-ul selectat de colega lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion înainte să încarce înregistrarea pe Instagram Stories. Evident, mulți dintre internauți au intuit că, de fapt, mesajul este pentru ea, însăși.

Ramona Olaru s-a filmat în timp ce se relaxa în cada plină cu spumă și savura un pahar cu vin © Instagram Stories & Instagram

Nu rata: Florin Ristei a jignit-o pe Ramona Olaru în direct. Cum a reacționat asistenta matinalului de la Antena 1

Ramona Olaru a înlocuit-o pe Flavia Mihășan la “Neatza cu Răzvan și Dani”

Născută pe 7 iulie 1989, într-o localitate de lângă Călărași, Ramona Olaru a venit în echipa de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce Flavia Mihășan a intrat în concediu prenatal când a rămas însărcinată pentru prima dată. În prezent, dansatoarea de pregătește să își strângă în brațe cel de-al doilea copil pe care îl are cu Marius Moldovan.

Vezi și: Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru Cuza: “El este genul de om care nu e fericit cu nimic”. Unii dintre fanii lor cred că se vor împăca din nou

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories