Ramona Olaru pleacă în vacanță! Asistenta TV a dezvăluit ce anume își va pune în valiza de 20 de kg. Răzvan Simion a rămas mască!

Publicat: 26/04/2021 | 16:45

Ramona Olaru pleacă într-o vacanță binemeritată! Asistenta TV a dezvăluit, în direct, ce anume își va pune în valiza de 20 de kilograme, iar Răzvan Simion a rămas mască!

Ramona Olaru a decis că este momentul să plece într-o mică escapadă. Nu singură însă, ci alături de cea mai bună prietenă. Asistenta TV a mărturisit, în direct, că este o fire extrem de organizată, așa că are de gând să-și facă bagajul din timp. Unul voluminos, ce-i drept! (CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU, IRONIZATĂ DE RĂZVAN SIMION ÎN DIRECT. CE REPLICĂ I-A DAT ASISTENTA TV)

Blondina va pleca pentru trei zile din țară, însă nu a vrut să dezvăluie destinația aleasă. Totuși, cel mai probabil ea va pleca într-o țară în care temperaturile sunt mari. Asta pentru că le-a mărturisit telespectatorilor faptul că va pune în bagaj… foarte multe rochițe și costume de baie.

”De azi mă apuc de bagaj, (n.red să-și facă bagajul) pentru că sunt organizată, îmi iau unul mare 20 de kg, îmi iau rochițele alea, depinde în ce loc mergem, iar 6 perechi de pantofi, 6 costume de baie, le schimb ca să fac și mai multe poze. Trei zile voi sta plecată”, i-a dezvăluit Ramona Olaru lui Răzvan Simion, care a ținut să precizeze  că el nu este la fel de organizat ca ea.

”O să îmi fac o companie de împachetat și despachetat lucruri, pentru că… cred că ăsta e cel mai neplăcut lucru. Cred că o să fac bani”, a glumit, apoi, Răzvan Simion.

Ramona Olaru, asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru a urmat cursurile Facultății de Agronomie, a făcut și un master, însă nu a profesat niciodată în domeniu. A fost asistentă în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu, iar de aproximativ doi ani este asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. (VEZI ȘI: CUM A TRECUT RAMONA OLARU PESTE DESPĂRȚIREA DE CUZA: „NU AI CUM SĂ TRECI UȘOR, TREBUIE SĂ SUFERI”)

De asemenea, Ramona este și imaginea unor branduri din România.