Ramona Gabor și-a făcut ziua în Dubai, cu șampanii scumpe, confetti, clovni și un tort uriaș în formă de…

Publicat: 16/01/2020 | 18:11

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la mega-petrecerea pe care a organizat-o Ramona Gabor în Dubai, de ziua ei. Sora lui Moni i-a eclipsat pe șeici cu „aroganțe” de top: șampanii scumpe, confetti, clovni și un tort uriaș, cu o formă inedită. (CITEȘTE ȘI: FIICA EX-MINISTRULUI JUSTIȚIEI E ACUZATĂ DE FURTUL UNEI MAȘINI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini spectaculoase de la super-petrecerea pe care a pus-o la cale Ramona Gabor de ziua ei. (NU RATA: ABI TALENT ÎL DEMOLEAZĂ PE ALEX VELEA)

O petrecere de vis

Sora Monicăi Gabor a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și, așa cum era de așteptat, a organizat un mega-party, în unul dintre cele mai selecte cluburi din Dubai, acolo unde s-a mutat de câțiva ani. Ramona Gabor i-a eclipsat pe șeici cu „aroganțele” de top. Alături de prietenele ei, bruneta a petrecut într-un cadru de vis. Sora lui Moni și brigada de frumuseți s-au bucurat pe deplin de cele mai sofisticate preparate culinare, care au fost servite într-un mod nemaivăzut: ospătariii le-au adus pe o tavă în formă de vioară.

Ramona Gabor & brigada de frumuseți, servite într-un mod atipic

De la super-cheful Ramonei n-au lipsit nici băuturile rafinate. Sora Monicăi a ”stropit” petrecerea cu șampanii Dom Perignon, care au fost aduse la masa sărbătoritei într-o caravană de artificii. (VEZI ȘI: “PRINȚESA MANELELOR” A FOST PIPĂITĂ DE UN OBSEDAT ÎN CLUB! AVEM IMAGINILE…)

Ramona Gabor, super-party într-un club din Dubai

Distracția a fost cuvântul de ordine după care s-au ghidat Ramona Gabor și prietenele sale. Momentul culminant a fost atunci când la masa sărbătoritei a ajuns un tort absolut spectaculos, în forma unei uriașe stive de… cărți, pe care era așezat un superb buchet de trandafiri. (NU RATA: RAMONA GABOR A UITAT DE UNDE A PLECAT! VEDETA, ATAC DUR LA ADRESA ROMÂNILOR: „”DE FIECARE DATĂ CÂND PRIMESC…”)

Șampania scumpă n-a lipsit de la mega-party-ul Ramonei Gabor

Locuiește de ani buni în Dubai

Sora Monicăi Gabor s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Dubai, unde lucrează ca model. Când nu defilează pe catwalk-uri, bruneta se relaxează alături de prietenii pe care îi are în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Ori de câte ori are mai mult timp liber, Ramona Gabor merge pe pământul Americii, unde locuiește de aproape un deceniu sora ei, Monica. (CITEȘTE AICI: RAMONA GABOR, DESFIINȚATĂ PENTRU CĂ A UITAT LIMBA ROMÂNĂ. RĂSPUNSUL EI E FABULOS)

Ramona Gabor și-a făcut ziua în Dubai, cu șampanii scumpe, confetti, clovni și un tort uriaș

Ramona Gabor și… rețeta fericirii

Ramona Gabor a descoperit rețeta fericirii și a dorit ca toți prietenii virtuali de pe Instagram să o afle. Mesajul Ramonei – scris în limba engleză – a fost pe placul fanilor, aceștia intrând în joc și lâsând comentarii pe aceeași temă. (NU RATA: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ CU MOMENTUL ÎN CARE JOE ÎL “EXECUTĂ” PE BEBINO!)

„Vrei să îţi întâlneşti marea iubire a vieţii? Uită-te în oglindă! Învaţă că te iubeşti pe tine, întâi de toate, fii fericită şi găseşte cea mai bună variantă a ceea ce ai tu acum, iar restul va veni de la sine. Cu dragoste, Ramona”, a scris vedeta pe contul de Instagram. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)