Ramona Gabor, primele declarații despre moartea tatălui ei: “Credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus”. Ce rugăminte are vedeta

Publicat: 26/06/2020 | 18:54

Ramona Gabor a oferit în această după-amiază primele declarații despre moartea tatălui ei. În timpul mărturisirilor, modelul internațional a spus că se roagă zilnic atât pentru părintele ei, Emil Gabor, cât și pentru mama sa, Veronica Bulai. Ea și surorile sale au fost copleșite de numărul de mesaje de condoleanțe primite de când s-a aflat că tatăl lor a murit.

Citește și: Ce durere și apăsare sufletească! Monica Gabor nu a apucat să îi îndeplinească una dintre ultimele dorințe ale tatălui ei

Ramona Gabor, primele declarații despre moartea tatălui ei

Fata cea mică a lui Emil Gabor a așternut câteva rânduri extrem de emoționante pe Instagram, unde a publicat și o poză care face cât o mie de cuvinte. În imagine apare un mic altar ridicat de Ramona Gabor în memoria tatălui său în casa ei din Dubai; Mai multe lumânări și o candelă luminează cele două fotografii de album în care sunt părinții săi, iar dar și trei buchete cu flori – imaginea emoționantă o puteți observa în galeria foto a articolului.

Nu rata: Dezvăluiri înfiorătoare despre moartea lui Emil Gabor: “L-au găsit la 2:30 dimineața decedat”. Gestul făcut de fiicele sale în ziua înmormântării

Postarea vedetei a început cu mulțumiri sincere pentru cei care le-au transmis gânduri pozitive în privat și nu numai, subliniind motivul pentru care ea și Monica Gabor nu au putut ajunge la înmormântarea tatălui lor. În final, a făcut apel să le fie respectată intimitatea… perioada aceasta reprezintă un capitol extrem de dureros în familia sa.

“Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că, atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie provocate de virusul COVID-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați noua. Vă rugam și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace ! 🙏🏻❤️” este mesajul publicat pe Instagram de Ramona Gabor.

Află și: Ultimul interviu cu tatăl surorilor Gabor. Era măcinat de problemele de sănătate și singurătate: “Am crescut trei copiii și…” | FOTO

Atât Ramona Gabor, dar și Alina și Monica Gabor își ajutau financiar părintele care locuia într-o garsonieră modestă din Bacău. Tatăl vedetelor a fost condus pe ultimul drum astăzi, 16 iunie, de fata cea mare, rude și apropiați.

Nu rata: Blestemul din familia Gabor. Cum au murit cei doi soți, departe de cele două fiice celebre ale lor