Ramona Gabor nu ia în calcul să-și facă iubit. Din Dubai, bruneta a rupt tăcerea: “Nu reprezintă o prioritate!”

Publicat: 07/06/2020 | 17:06

Ramona Gabor, sora celebrei Monica Gabor, locuiește de câțiva ani la Dubai, unde încearcă să-și construiască un viitor. În prezent, pentru brunetă contează doar să reușească din punct de vedere profesional, recunoscând că să-și facă un iubit nu este una dintre prioritățile pe care le are.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN SHOWBIZ! RAMONA GABOR, DESFIINȚATĂ PENTRU CĂ A UITAT LIMBA ROMÂNĂ. RĂSPUNSUL EI E FABULOS: „VORBESC ÎN ENGLEZĂ PENTRU CĂ..”)

În Dubai, ea lucrează ca model și nu de mult a devenit chiar expert în diamante. Pentru ea, în clipa de față, doar cariera contează.

Emoțional și mental sunt mai fericită și mai stabilă ca niciodată. Nu am pe nimeni în viața mea și o relație de iubire nu reprezintă o prioritate pentru mine acum”, a spus bruneta potrivit okmagazine.ro.

NU RATA: CE A AJUNS RAMONA GABOR SĂ FACĂ PENTRU BANI, ÎN DUBAI. NU, NU ESTE UN BANC

Ramona Gabor, petrecere de vis de ziua ei

În plină pandemie de coronavirus, vedeta a împlinit 31 de ani și, așa cum era de așteptat, a organizat un mega-party, în unul dintre cele mai selecte cluburi din Dubai. Bruneta i-a eclipsat pe șeici cu „aroganțele” de top.

NU RATA: TOPUL VEDETELOR PE CARE LE-AM PRINS CU ÎNGHEȚATA ÎN GURĂ! CUM ȘI-AU ARĂTAT “ABILITĂȚILE” ANTONIA, DANIELA CRUDU, RAMONA GABOR ȘI…

Alături de prietenele ei, vedeta a petrecut într-un cadru de vis. Sora lui Moni și brigada de frumuseți s-au bucurat pe deplin de cele mai sofisticate preparate culinare, care au fost servite într-un mod nemaivăzut: ospătariii le-au adus pe o tavă în formă de vioară