Ramona Bădescu, primele dezvăluiri despre băiețelul ei. Actrița a împărtășit un secret intim

Publicat: 28/12/2019 | 11:03
Ramona Bădescu a făcut primele dezvăluiri despre copilul ei, pe care l-a adus pe lume în mare secret. Actrița a împărtășit un secret intim pe care l-a păstrat pe tot parcursul sarcinii și a spus âte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii.

Ramona Bădescu, primele dezvăluiri despre copilul ei, născut în mare secret

Strudiile arată că obținerea unei sarcini după 40 de ani poate fi extrem de dificilă, mai ales pe cale naturală. Ei bine, această minune i s-a întâmplat actriței Ramona Bădescu! Ea a povestit în cadrul unui interviu că, în trecut, a apelat la procedura de conge­lare a ovulelor, iar la începutul acestui an, a mers împreună cu iubitul ei la ginecolog pentru a demara pașii pentru fertilizarea in vitro. În cabinetul medicului, frumoasa româncă a aflat că era însărcinată deja, iar sarcina avea două săptămâni.

Ramona Bădescu a devenit mămică în mare secret în urmă cu două luni, iar pe 29 noiembrie, ea a împlinit vârsta de 51 de ani.

“Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură. 
Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a povestit frumoasa actriță pentru jurnaliștii revistei Taifasuri.
Așa arata Ramona Bădescu la o săptămână după ce a născut în secret la o clinică privată din Roma © arhivă personală
Așa arata Ramona Bădescu la o săptămână după ce a născut în secret la o clinică privată din Roma © arhivă personală

Ramona Bădescu a rămas însărcinată pe cale naturală

“Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona pentru Ok Magazine, în luna septembrie.