Ramona Bădescu, mesaj important, din Italia, pentru Gabriela Firea! Gestul incredibil făcut de actriță

Publicat: 14/04/2020 | 15:53

Ramona Bădescu, actrița stabilită în Italia de mai bine de 30 de ani, i-a trimis un mesaj important primarului Capitalei. De asemenea, aceasta a avut un gest neașteptat și solidar față de români în contextul pandemiei de coronavirus.

Ramona Bădescu a trimis la sfârșitul săptămânii trecute în țară, din Italia, o mașină plină cu măști de protecție și ouă de ciocolată. Acestea au fost descărcate la Primăria Capitalei și însoțite de o scrisoare oficială, către Primarul Gabriela Firea.

”Stimată Doamna Primar General, 

Înainte de toate aș dori să vă salut cu respect și  să vă asigur că, deși sunt în Italia, gândul meu este aproape de cei dragi de acasă.

Trăim cu toții un moment dificil, Italia fiind grav afectată de acest virus. Noi încercăm să ieșim din această pandemie respectând regulile impuse. 

CITEȘTE ȘI: Ioana Ginghină, gest superb pentru copii în plină pandemie de COVID-19. Ce le-a pregătit actrița

Știu că în București situația nu a fost atât de gravă datorită promptitudinii dumneavoastră și a autorităților care au acționat cu fermitate pentru limitarea difuzării acestui virus. Cu toate astea, consider că orice ajutor este binevenit și doresc ca dumneavoastră să distribuiți măștile trimise de mine, acolo unde este necesar. Fiind de puțin timp mămica unui băiețel jumătate român și jumătate italian trimitem, alături de un gând bun, ouă de ciocolată ca să îndulcim’  puțin situația unor copii din București.

Vă dorim tuturor sărbători fericite și  să ne îmbrățișăm cât de curând. Paște fericit!’, a fost scrisoarea Ramonei Bădescu, care a ajuns la Primarul General al Municipiului București Gabriela Firea. ” i-a scris Ramona Bădescu primarului Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: Speak a făcut pasul cel mare! A cerut-o în căsătorie pe Ştefania la Asia Express. Care a fost reacția brunetei

Gestul Ramonei Bădescu a fost apreciat, la rândul său, de Primarul General al Municipiului București Gabriela Firea, care a asigurat-o pe vedetă că, prin intermediul  Direcției Generale de Asistență Socială București, măștile de protecție și ouăle de ciocolată trimise de actriță vor ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie.

Ramona Bădescu este izolată de mai bine de o lună la domiciliul său din Italia, acolo unde își crește fiul în vârstă de aproape 7 luni.