Ramona Bădescu, gest uimitor pentru bona bebelușului ei în plină epidemie de coronavirus: “Am trăit un moment dramatic”. Se află în Italia împreună cu soțul ei

Publicat: 03/06/2020 | 11:52

Stabilită în Italia, Ramona Bădescu a făcut un gest uimitor pentru bona bebelușului ei în plină epidemie de coronavirus. Actrița a vorbit recent despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 51 de ani, dar și cum a gestionat lucrurile în timpul carantinei din cauza bolii rare din China. 

Citește și: Ramona Bădescu, despre viața în izolare cu băiețelul său de șapte luni: “Mi-e frică pentru copilul meu și pentru soțul meu”

Ramona Bădescu, gest uimitor pentru bona bebelușului ei în plină epidemie de coronavirus

Ramona Bădescu a spus despre pandemia de coronavirus că este mai rea decât un război și a subliniat faptul că omenirea se confruntă cu un dușman invizibil, împotriva căruia nu se știe cu ce “arme” se poate distruge. Italia a pierdut 33.530 de oameni după ce virusului SARS-CoV-2 a ajuns pe teritoriul ei, iar medicii au fost nevoiți la un moment dat să aleagă între bolnavii tineri și cei bătrâni, infectați cu maladia mortală din China. Deși numărul îmbolnăvirilor a scăzut în Peninsulă, româncă încă se teme COVID-19.

“Am trăit un moment dramatic, unic şi încă continui să îl trăiesc pentru că nu s-a terminat. Îmi este frică să nu mai vină un nou val al acestui virus având în vedere că, de pe 18 mai, am intrat în faza a doua aici, în Italia, şi anume posibilitatea de deschidere a magazinelor, a serviciilor publice, bineînţeles cu anumite măsuri de distanţare socială, folosirea măştilor, a mănuşilor.

Cu toţii trebuie să fim precauţi pentru că, mulţumim lui Dumnezeu, partea dramatică s-a consumat, dar încă nu suntem liniştiţi şi oricum nu ne vom întoace niciodată la ceea ce a fost înainte de acest virus. La un moment dat, Italia a fost, după China, a doua țară infectată cu coronavirus, iar eu în acel moment m-am gândit acasă, să avertizez şi să trimit nişte măşti. Și, pentru că atunci era perioada Paştelui, am profitat de ocazie şi am trimis celor dragi şi nişte ouă de ciocolată din partea fiului meu. El este jumătate român, jumătate italian sau, mai bine zis, sicilian”, a declarat vedeta pentru publicația VIVA!.

Nu rata: Ramona Bădescu, mesaj important din Italia pentru Gabriela Firea! Gestul incredibil făcut de actriță

Ramona Bădescu, gest uimitor pentru bona bebelușului ei în plină epidemie de coronavirus

Cu multă teroare în suflet, dar și speranță, românca noastră a încercat să se bucure la maximum de timpul petrecut alături de fiul ei, care urmează să împlinească opt luni – nașterea a avut loc în mare secret. Mai mult, Ramona Bădescu a împărtășit unul dintre planurile sale emoționante… în timpul carantinei, a făcut numeroase fotografii de colecție pe care plănuiește să i le arate copilului său atunci când va crește și va putea să înțeleagă ce s-a întâmplat în țara sa natală, dar și în întreaga lume în 2020. În plus, vedeta a  închiriat bonei o cameră la hotel pe strada pe care locuiește împreună cu soțul ei.

“(…) timp de zece săptămâni, nu am ieşit din casă şi bineînţeles am evitat plimbările în parc cu fiul meu şi ieşirile cu el. Am încercat să îi ofer totuşi o viaţă distractivă, având în vedere că am o terasă primitoare, aşa că ne plimbam pe terasă, ne jucam în casă jocuri care să îl poată distra, îi cântam, în aşa fel încât să nu simtă distanța socială şi viaţa apăsătoare pe care o trăiam aici, în Italia. Eu mi-am păstrat cumpătul pentru că sunt o fire optimistă şi mi-am impus să gândesc pozitiv. Am evitat total ieşirile sau contactul cu alte persoane, efectiv am trăit, în această perioadă, numai în familie şi cu familia mea. Uneia dintre persoanele care lucrau pentru mine, având în vedere că locuia în partea cealaltă a Romei, am preferat ca, timp de zece săptămâni, să-i iau o cameră la un hotel situat chiar pe strada pe care locuiesc eu. Am făcut în aşa fel încât ea să nu folosească mijloacele de transport în comun şi să nu fie, astfel, expusă virusului.

(…) făceam în fiecare zi foarte multe fotografii pentru ca, într-o zi, să-i explic fiului meu şi să-i arăt orice moment din această perioadă. Se poate considera că am trăit un moment mai rău decât un război, având în faţa noastră un inamic invizibil şi pe care nu ştim cum să-l combatem. Toate persoanele care lucrau la mine, atunci când intrau în casa, în anticameră, îşi lăsau deoparte lucrurile cu care veneau de pe stradă şi se schimbau în haine cu care să stea în casă, se dezinfectau complet, de la spălat pe mâini până la şters pantofii, lucru pe care îl facem şi acum.

Nu numai că a fost un virus real, dar a fost şi un virus mental. Toţi am trăit cu o frică uriașă, ce devenise coşmar peste noapte. În fiecare zi le luam temperatura celor care lucrau la mine în casă. M-am dedicat fiului meu în totalitate, în tot acest timp și i-am gătit, ceea ce continui să fac și acum. De fapt, cu coronavirus sau fără, exclusivitatea mea este fiul meu. Mi-am dorit atât de mult acest moment încât orice clipă o trăiesc din plin. Poporul italian s-a dovedit a fi un popor ascultător şi s-a adaptat regulilor cerute. (…).”, a mai dezvăluit Ramona Bădescu, potrivit sursei citată mai sus.

Află și: Cuscra multimilionară a lui Hrebenciuc a divorțat de “Nababul de la CFR” și s-a măritat (la 51 de ani) cu ex-ul Ramonei Bădescu și al Rocsanei Marcu!

Ramona Bădescu a rămas însărcinată pe cale naturală

“Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona în luna septembrie 2019 pentru Ok Magazine.

Descoperă și: Ramona Bădescu, primele dezvăluiri despre băiețelul ei. Actrița a împărtășit un secret intim

Cine este partenerul de viață al Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu îl descrie pe partenerul de viață ca fiind un om sigur pe el, cu o personalitate puternică, și își aduce aminte că prima întâlnire cu acesta a fost… un eșec.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar per soana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă. A coborât din maşină, a venit la mine şi mi-a spus: „Bădescu, ce faci aici?. În acel moment eram foarte tristă în urma veştii primite şi am rămas surprinsă să aflu că el ştia de această veste tristă.

M-a susţinut moral, încet-încet am început să vorbim şi ne-am dat seama că, în spatele unei măşti de formalităţi şi de duritate, există o umanitate specială. L-am văzut apoi cu alţi ochi, dar soarta a vrut ca eu a doua zi să plec în Malta, unde aveam un spectacol şi după aceea am venit acasă, la Bucureşti. De obicei, îndepărtarea stinge un foc mic, dar la noi l-a aprins şi a devenit un incendiu, pentru că faptul că eu eram departe ne-a ajutat să vorbim foarte mult la telefon şi să ne cunoaştem. Aşa încât au urmat trei săptămâni de convorbiri asidue şi acel om dur, plin de el, îmbrăcat într-un costum albastru strident, m-a făcut să mă îndrăgostesc cum nu am mai simţit niciodată iubirea în viaţa mea”, a declarat Ramona Bădescu în cadrul unui interviu mai vechi.