Ramona Bădescu, despre viața în izolare cu băiețelul său de șapte luni: ”Mi-e frică pentru copilul meu și pentru soțul meu”

Publicat: 17/04/2020 | 14:31

Ramona Bădescu este stabilită în Italia de mai bine de 30 de ani. Actrița locuiește într-una dintre cele mai afectate țări din lume în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Acest lucru, însă, nu o sperie pe brunetă. Perioada aceasta este cu totul deosebită pentru ea, prin prisma faptului că se bucură de primele luni de viață ale fiului său.

În urmă cu aproximativ șapte luni, Ramona Bădescu și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Vedeta dat naștere prin cezariană unui băiețel perfect sănătos la vârsta de 50 de ani. Sexoasa brunetă și soțul ei afacerist trăiesc izolați în Italia de aproximativ o lună și jumătate.

CITEȘTE ȘI: Azi se încheie Românii au Talent. Ar putea fi ultima emisiune a show-ului de la Pro TV

“Sunt 6 săptămâni de când sunt în casă. Nu ies. Am o persoană de încredere care îmi aduce lucruri, îmi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. În primul rând, nu e o frică pentru mine, cât pentru copilul meu, pentru soţul meu. Mi-ar fi frică pentru oamenii dragi să ies şi să-i îmbolnăvesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru “Neatza cu Răzvan şi Dani

Ramona Bădescu învață în fiecare zi să-și cunoască fiul și să se bucure de statutul de mamă.

“Dumnezeu m-a iubit şi mi-a dat un băieţel cuminte, care acum, prin luna a patra, a început să-şi dea seama că noaptea e noapte şi ziua e zi. I-am dat lăptic până la două luni şi jumătate, aşa că mă trezeam noaptea din 3 în 3 ore. Fii-miu e cam mâncăcios, seamănă cu mama şi cu tati. A ajuns la 10,1 kg, e rotofei, sănătos”, a mai declarat Ramona Bădescu.

CITEȘTE ȘI: Surpriză! Antonia are concert în plină pandemie: „Ne vedem pe 18 aprilie”

Cum și-a cunoscut soțul

Artista a dezvăluit că și-a cunoscut soțul în cadrul unui eveniment desfășurat la Roma, dar prima întâlnire nu a decurs tocmai bine.

„Prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă” a povestit Ramona Bădescu înainte de naștere.