Ramon Chicireanu a murit la 37 de ani. Cu ce boală nemiloasă s-a luptat fostul concurent de la MasterChef

Publicat: 16/03/2020 | 11:39

Este doliu în marea familie a emisiunii “MasterChef” de la Pro TV. Ramon Chicireanu a murit la 37 de ani, după ce organismul său a cedat în faţa unei boli nemiloase. În urma lui au rămas trei copii orfani de tată şi o soţie îndurerată.

Citeşte şi: Cum a încercat bossul de la “Cetățenie” să-și discrediteze fosta soție în procesul pentru custodia copiilor

Ramon Chirireanu, răpus de cancer

Ramon Chicireanu, fost concurent “MasterChef”, a murit dupa un război extrem de dificil care a început în urmă cu doi ani. Atunci, el a fost diagnosticat cu neoplasm limfatic şi a urmat un tratament în Germania. La scurt timp, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ, însă, din păcate, veştile bune nu au durat mult… boala a recidivat și de data aceasta i-a fost fatală.

In ultima perioada au circulat pe retelee de socializare mesaje de incurajare, atat pentru el , cat si pentru sotia sa si cei 3 copii, dar si fotografii cu el pe patul de suferinta. Imaginile aratau un om schimbat de boala, un om care a trecut prin experienţe greu de închipuit – plin de perfuzii, ciuruit de ace, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut.

Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai carismatici participanţi de la “MasterChef”

Ramon Chicireanu s-a remarcat în cadrul competiţiei “MasterChef” de la Pro TV prin glumele sale fantastice. El i-a făcut să râdâ cu lacrimi pe cei trei juraţi care erau în sezonul în care el a participat, respectiv: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Fiind un adevărat personaj, tânărul carismatic nu doar că a înveselit juriul și telespectatorii, ci a și reușit să meargă mai departe în concurs, demonstrându-și și abilitățile în arta gătitului.

Vezi AICI clipul cu momentul în care Ramon Chicireanu s-a prezentat în faţa exigenţilor juraţi cu o porţie de orez cu şofran şi fructe marine, preparat realizat după o reţetă proprie.

Roxana şi Ramon Chicireanu, câştigători ai emisiunii “2k1”

În urmă cu trei ani, Ramon Chicireanu şi soţia lui, Roxana, au participat la emisiunea “2k1”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1. El au câştigat premiul de popularitate al lunii martie 2017 şi au plecat într-o vacanță splendidă în Antalya.