“Râmaru 2” se simte vedetă pe YouTube. S-a „pocăit” și dă sfaturi pentru…

Publicat: 03/06/2020 | 23:31

Marius Csampar, unul dintre cei mai odioși criminali în serie din România, eliberat condiționat după ce, inițial, primise aproape 100 de ani de pușcărie, s-a lansat în afaceri. Acesta speră să câștige bani după modelul vedetelor care își vând imaginea pe internet.

Condamnat pentru șase crime, una mai cumplită decât cealaltă, Marius Csampar se declară, acum, un om complet reabilitat. Devenit liber după 22 de ani de detenție, acesta a fost găzduit în motelul unui prieten și, pentru că nu reușește să-și găsească un serviciu, s-a gândit să înceapă o afacere pe cont propriu, în mediul online. (VEZI AICI: Cel mai sângeros ucigaș în serie, pus în libertate după 23 de ani. Cum arată acum „Râmaru 2”)

„Râmaru 2” și-a făcut un canal de Youtube unde primește întrebări din partea oamenilor curioși, care vor să afle detalii despre el și despre viața în penitenciarele de maximă siguranță. Apoi, Csampar răspunde fiecăruia și dă sfaturi. Acesta vorbește aproape ca un pastor care oferă pilde biblice și pomenește mereu de o lume mai bună, mai înțelegătoare și cu frica lui Dumnezeu.

Ce le povestește internauților

Csampar le-a transmis internauților că se simte un om reabilitat, dar care „mai trebuie să lucreze puțin cu el” și că este în căutarea unui loc de muncă, de orice fel. În acest sens, fostul deținut a anunțat că ar accepta bucuros și un post de măturător, dacă cineva ar fi dispus să-l angajeze. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI SÂNGEROS CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA SE PLÂNGE CĂ GARDIENII I-AU FURAT PANTOFII ȘI…)

După ce a fost eliberat, Marius Csampar și-a făcut canal de YouTube și dă sfaturi celor interesați
După ce a fost eliberat, Marius Csampar și-a făcut canal de YouTube și dă sfaturi celor interesați de „experiența” lui

În același timp, Csampar, care în lungii ani petrecuți în spetele gratiilor a cunoscut o mulțime de oameni, a mai dezvăluit că „un prieten” i-a oferit de lucru la Oradea.

O altă variantă luată în calcul de bărbatul care fost închis pentru șase omoruri este să plece din țară și să-și caute de muncă în străinătate. El spune însă că nu este, totuși, prima lui opțiune și că dacă „ești deștept”, poți face bani și în România, adăugând, însă, că mijloacele trebuie să fie, obligatoriu, unele legale. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE ”FIȘA DE DEȚINUT” A CELUI MAI SADIC CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA! GARDIENII MĂRTURISESC FAPTUL CĂ…)

În plus, fostul deținut a atașat și contul său bancar, pentru eventuale donații, însă a menționat că „nu cerșește”, dar a recurs la acest gest după ce a primit mai multe solicitări din partea abonaților săi virtuali, care doreau să-l sprijine cu diferite sume de bani.

„Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace”

Marius Csampar avea 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. Cât a stat după gratii ar fi fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ’93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu ar fi vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care ar fi intenționat să-l toarne. „Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.  (VEZI ȘI: CE A FĂCUT ÎN PENITENCIAR SINGURUL ROMÂN CARE EXECUTĂ O CONDAMNARE DE 99 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)