Raluka a “sfidat” izolarea ca să refacă tandemul de la Asia Express. A “uitat” de mască și mănuși, dar și-a luat ochelari de un verde fosforescent și…

Publicat: 18/04/2020 | 16:07

Prietenia nu ține cont de nimic! În plină pandemie de coronavirus, Raluka a „sfidat” izolarea și a plecat de acasă. Nu, nu pentru vreo întâlnire cu un bărbat misterios, ci pentru o revedere… mult mai importantă! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini inedite cu frumoasa artistă!

Raluka a lăsat deoparte recomandările de autoizolare și a ieșit pe stradă. Fotoreporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, au descoperit-o pe cântăreață în cele mai hot ipostaze. Când a coborât din bolidul ei, toți bărbații au întors privirile! (CITEȘTE ȘI: CEL MAI NOU CUPLU DIN ROMÂNIA! SURPRIZĂ: CU CINE SE IUBEȘTE RALUKA)

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem exact despre ce este vorba, dar și unde anume a plecat Raluka, în plină pandemie de coronavirus.

Raluka a încălcat izolarea și a plecat în vizită la Ana Baniciu

S-a dus glonț către casa Anei Baniciu! Artista și-a făcut curaj și a ieșit din casă îmbrăcată ca pentru o zi frumoasă de primăvară: într-o salopetă super-mulată și un pic mai decoltată, o pereche de adidași albi și o geacă albă, dar și cu ochelarii de soare – de un verde fosforescent – la purtător. Într-adevăr, a „uitat” de mască și mănuși, dar…

Cântăreața s-a plimbat pe străzile din Capitală ca o adevărată divă și a urmat întocmai destinația: casa Anei Baniciu. Iar nu mai puțin celebra „Funduleț” trebuie să fie extrem de mândră de prietena ei, care a trecut printr-o adevărată „aventură” pentru a ajunge la ea acasă!

Cu siguranță, cele două vedete au avut de discutat ceva foarte important sau dorul a fost mare, căci altfel Raluka nu s-ar fi încumetat să plece de acasă, în plină pandemie, fără mască și mănuși, arătând că nu o sperie deloc COVID-19(VEZI ȘI: ANA BANICIU ȘI RALUKA AU CHELTUIT TOȚI BANII CÂȘTIGAȚI LA ”ASIA EXPRESS”: ”CUM ERA SĂ MAI AVEM DUPĂ UN AN DE ZILE BANII?”)

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele Asia Express sezonul 1

Și dacă tot se apropie marea finală Asia Express sezonul 3, vă reamintim că sezonul 1 a fost câștigat chiar de Raluka și Ana Baniciu! Cele două nu s-au bucurat prea mult de premiu, căci au cheltuit suma de 30.o00 de euro câștigată în cadrul competiției de la Antena 1, iar la un an de la terminarea competiției nu mai aveau nici măcar un leu din ea!

Raluka și Ana Baniciu, de nedespărțit

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit suma rămasă, 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere apartamente în același bloc. Cele două își doreau să fie vecine.

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu, cu o parte din bani, vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit atunci Raluka.

(NU RATA: RALUKA, PROBLEME CU BANII: „A TREBUIT SĂ NE ÎMPRUMUTĂM ÎN TOATĂ DEVA CA SĂ REUȘIM SĂ-L PLĂTIM…”)

Ana Baniciu se află în izolare de la izbucnirea epidemiei de coronavirus din România

Pandemia de COVID-19 a provocat isterie în rândul multor oameni. Și numeroase vedete din România și-au luat măsuri de precauție și s-au ”baricadat” în propriile locuințe. Una dintre ele este chiar fosta câștigătoare de la ”Asia Express”, Ana Baniciu.

Raluka și Ana Baniciu, de nedespărțit

(CITEȘTE ȘI: ”FUNDULEȚ” A INTRAT ÎN „CARANTINĂ”.“AM FĂCUT CURAT DE 100 DE ORI. M-AM APUCAT DE GĂTIT ȘI…”

De câteva săptămâni, sexoasa cântăreața a intrat în ”carantină”. ”Funduleț” a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Artista ne-a spus cum încearcă să nu se plictisească de moarte în casă.

“Îmi place să petrec timpul la mine acasă, doar că așa, obligată de împrejurări, nu e chiar OK. În situația asta parcă nu mai îmi place așa mult. Îmi ocup timpul cum pot. Am făcut curat de 100 de ori. M-am apucat de gătit și m-am uitat la tot Netflix-ul. Am cântat la pian și încep să fac sport în casă. Dacă nu pot să merg la sală, fac mișcare în sufragerie. Nu mai știu ce să mai fac. O să treacă și treaba asta, dar după cred că o să înceapă o mare criză”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)