Raluka a „dat foc” nisipului din Dubai! S-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze cu putință

Publicat: 05/01/2021 | 23:32

Câștigătoarea primului sezon al emisiunii „Asia Express” începe anul în forță! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai „hot” artiste din industria muzicală românească. Raluka a ”dat foc” plajelor din Emirate. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai spumoase fotografii ale începutului de an. Atenție, imagini +18, cu un puternic impact… vizual.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia celor mai „fierbinți” imagini ale începutului de an, în prim-planul cărora se află câștigătoarea primului sezon al emisiunii „Asia Express”.

Partenera de reality-show a celebrei „Funduleț” a început Noul An în forță. Raluka s-a numărat printre vedetele care au ales ”tărămul” milionarilor, ca destinație pentru vacanța de Revelion.  Cu toate că, de-a lungul timpului, a demonstrat că este una dintre cele mai discrete artiste din industria muzicală românească, atunci când se află în fața obiectivului, Raluka pare că se transformă într-o nonconformistă.

Raluka începe anul în forță

Cântăreața a profitat pe deplin de peisajele mirifice din Dubai și s-a fotografiat în cele mai „obraznice” poziții. Putem spune că Raluka, pur și simplu, a ”dat foc” plajelor din emirat. Imaginile cu un puternic impact „emoțional”, care nu sunt recomandate cardiacilor, nu au nevoie de prea multe comentarii.

Așa că, dragii noștrii cititori, vă lăsăm pe voi să comentați fotografiile cu sexoasa cântăreață. (CITEȘTE ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS)

Raluka a „dat foc” nisipului din Dubai!

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele „Asia Express”, sezonul 1

Vă reamintim că sezonul 1 al show-ului „Asia Express” a fost câștigat chiar de Raluka și Ana Baniciu! Cele două nu s-au bucurat prea mult de premiu, căci au cheltuit suma de 30.o00 de euro câștigată în cadrul competiției de la Antena 1, iar la un an de la terminarea competiției nu mai aveau nici măcar un leu din ea!

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Raluka a pozat provocator în noaptea de Revelion

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit suma rămasă, 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere apartamente în același bloc. Cele două își doreau să fie vecine. (NU RATA: MEGA-PARTY CU VEDETE ÎNTR-O VILĂ DIN PIPERA. RALUKA, “FUNDULEȚ” ȘI “VÂNĂTORUL DE ZESTRE” I-AU RÂS COVID-ULUI ÎN NAS)

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu, cu o parte din bani, vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit atunci Raluka.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.