Raluca Pastramă și-a găsit refugiul perfect, după divorțul de Pepe. Imaginile vorbesc de la sine. FOTO

Publicat: 10/01/2021 | 09:59

La mai puțin de două luni după ce Pepe a anunțat că relația de căsnicie din el și Raluca s-a terminat, bruneta pare să se simtă din ce în ce mai bine și asta se datoarează faptului că și-a găsit un refugiu care o ajută să fugă de probleme.

Se pare că în ultima vreme, fosta soție a lui Pepe a început să se ducă des la sala de fitness și s-a filmat în timp ce făcea exerciții la aparate, semn că schimbarea este acum mai importantă ca oricând, având în vedere prin ce ce trece.

Nu mai vrea certuri

Invitat de curând într-o emisiune TV, Pepe a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu mama fetițelor lui. De asemenea, îndrăgitul artist susține că a îngropat securea războiului cu fosta sa soție și că i-a iertat micile derapaje.

Totodată, chiar a spus că se înțelege foarte bine cu Raluca Pastramă și că au decis să-și crească fetițele în liniște și pace, dar separat.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.