Raluca Pastramă, schimbare radicală de look după divorțul de Pepe. Cum arată acum fosta soție a artistului

Publicat: 08/01/2021 | 18:58

Se spune că după orice despărțire, femeile simt nevoia să-și schimbe look-ul. Ei bine, este și cazul Ralucăi Pastramă, care după divorțul de Pepe, a adoptat o nouă imagine. 

Raluca Pastramă are o nouă imagine! După despărțirea de Pepe, bruneta s-a gândit că ar fi bine să-și schimbe look-ul, așa că nu a mai stat mult pe gânduri.

După ce a publicat o fotografie pe contul său de Instagram alături de Pepe și cele două fetițe pe care le au împreună, cu mesajul „Pupici pentru toți sărbătoriții de astăzi. La mulți ani, a scris Raluca pe contul său de Instagram”, urmăritorii Ralucăi Pastramă au putut observa schimbarea de look a fostei soții a lui Pepe.

Ei bine, Raluca Pastramă a apărut cu o coafură nouă, dar și cu o nuanță diferită la păr, ceva mai închisă decât cea pe care o avea până acum.

Ce spune Pepe despre separarea de Raluca Pastramă

În ciuda faptului că divorțul lor s-a transformat ulterior într-un adevărat scandal, Pepe și Raluca Pastramă au decis să aibă o relație de prietenie, totul spre binele fetițelor pe care le au împreună.

„Anul 2020 nu a fost un an ușor pentru nimeni, nu doar din cauza pandemiei. A fost și cu divorțul, nu ne ascundem. Sunt schimbări majore în viața mea și acum. Lucrurile sunt așa cum le-am prezentat în primul clip video.

Au fost mici derapaje. Cineva a încercat să creeze ceva vorbe. Nu s-a pronunțat nimic, e o situație amiabilă. Am hotărât și am stabilit ceva de la bun început. Au fost mici derapaje, nu ale mele. Au trecut. Dar rămâne cum am stabilit. Fetele sunt și la mine, dar și la ea. E normal, suntem părinți.

Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit asta, indiferent de influențele din alte părți. Am avut discuții cu ea. Nu au fost escapadele despre care s-a vorbit. Nu mă mai poate surprinde nimic acum. Lucrurile sunt foarte clare.

Nu mai contează, am trecut peste. Trebuie să ne creștem copiii frumoși, să avem o relație frumoasă. Și, ce crezi? Chiar am reușit în ultima perioadă”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii La Măruţa, de pe Pro TV.