Raluca Pastramă, momente grele după divorțul de Pepe. „Mergeam și eram un fel de umbră”

Publicat: 08/05/2021 | 21:22

Raluca Pastramă și Pepe au pus capăt unei căsnicii de durată. Cei doi au divorțat și fiecare încearcă să se reconstruiască după ruptură. Raluca Pastramă a dezvăluit că divorțul a afectat-o destul de rău și că a avut nevoie de ceva timp pentru a se recupera.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Raluca Pastramă a mărturisit că despărțirea de Pepe și-a pus amprenta asupra ei. Aceasta a spus că timp de cinci luni de zile nu a fost ea, că i-a fost greu și a avut nevoie de timp pentru a se recupera și pentru a-și pune ordine în viață. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PASTRAMĂ A PUS CAPĂT ZVONURILOR! BRUNETA A SPUS ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ DESPRE O NOUĂ RELAȚIE AMOROASĂ)

„E mai greu pentru mine în toată perioadă asta, încă nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă de timp. Sunt alte lucruri care au mai multă prioritate, dacă mă întrebi pe mine: copii, să te simți bine, să ieși într-un parc, să ai liniște sufletească pentru că dacă nu o ai nu îți iese nimic bine și nu poți funcționa, eu cel puțin nu am funcționat o perioadă foarte lungă, 5 luni de zile chiar n-am funcționat, mergeam și eram un fel de umbră.

După ce treci prin perioadele astea atât de grele îți dai seama ce contează de fapt, cât contează să ai liniște, cât contează să ai stropul ăla de fericire care să îți umple inima. Doar tu te poți motiva, doar tu te poți ridica, eu am făcut asta cu mine.”, a spus Raluca Pastramă pentru Antena Stars.

„Eram atât de căzută psihic”

Mai mult, aceasta a dezvăluit că divorțul a adus-o în pragul colapsului. A mărturisit că au trecut zile întregi fără să mănânce sau să fie în stare să facă ceva. Însă în cele din urmă a reușit să se motiveze și să se pună pe picioare. (VEZI ȘI: CINE O FACE PE RALUCA PASTRAMĂ SĂ RADIEZE DE FERICIRE? GESTUL CARE A DAT-O DE GOL PE VEDETĂ)

„M-am motivat în permanență și am atras către mine lucruri pozitive, îmi spuneam mereu că totul o să fie bine. Mă trezeam dimineața și mă motivam, pentru că eram atât de căzută psihic, fizic și cum vrei tu, slăbisem, erau zile întregi în care nu mâncam absolut deloc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am reușit să termin cu bine, am reușit să îmi recapăt liniștea, am reușit să mă regăsesc eu pe mine, pentru că eram extrem de pierdută.”, a mai spus Raluca Pastramă.

 

Sursa foto: Instagram