Raluca Pastramă, mesaj subliminal pentru Pepe! ”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau …”

Publicat: 17/12/2020 | 11:55

Divorțul anului scoate la lumină detalii interesate din legătura lui Pepe cu Raluca Pastramă. Deși fanii artistului încă mai speră la o împăcare, bruneta i-a transmis artistului un mesaj subliminal.

Mai este sau nu cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă? Aceasta este întrebarea pe care fanii cuplului și-o pun, încă de când au aflat de separarea dintre cei doi. Bruneta i-a transmis artistului un mesaj subliminal pe rețelele de socializare, ce are legătură cu fetițele lor, dar și cu modul în care vor decurge lucrurile între ei, de acum înainte.

Ei bine, Raluca Pastramă le-a făcut fetițelor sale cea mai frumoasă declarație de iubire, dar prin intermediul mesajului postat în social media, bruneta le-a dat tuturor de înțeles că ele rămân singura ei dragoste și nu pare să mai existe cale de împăcare între ea și Pepe.

NU RATA – RALUCA PASCU, POZĂ DE ALBUM CU FETIȚELE DUPĂ CE AU FOST ÎN VIZITĂ LA PEPE. MESAJUL TRANSMIS DE FOSTA PARTENERĂ A CÂNTĂREȚULUI

”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață.❤️ Iubirile mele, va iubeste mami mai presus de cuvinte! ❤️”, a scris Raluca Pastramă pe contul de Instagram, vizavi de fetițele sale.
Pepe și Raluca Pastramă, alături de fiicele lor și nașii Andra și Cătălin Măruță

Pepe o amenință pe Raluca Pastramă cu judecata țigănească. I-ar fi cerut despăgubiri uriașe, pentru infidelitate!

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe trece la alt nivel. Se pare că artistul vrea să apeleze la judecata țigănească să se răzbune pe fosta sa soție pentru că a înșelat-o.

În cazul în care cei doi foști soți ajung să își regleze conturile în fața unui tribunal țigănesc, pedepsele pe care le-ar putea primi sunt sume în bani, pe care câștigătorii le primesc despăgubire, scrie Impact.ro. Legile staborului sunt diferite de cele ale unui tribunal obișnuit. Potrivit sursei citate anterior, în anumite situații de adulter, țiganii recurg inclusiv la pedepse fizice.

Totuși, Raluca infirmă faptul că ar avea un iubit și consideră ideea unei judecăți în fața staborului drept nepotrivită. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, susține Raluca Pastramă.

Comunitățile de rromi se ghidează după reguli stricte și clare, ce se bazează pe legile de bază ale staborului. Cei care ajung să fie judecați în fața divanului țigănesc nu se pot abate de la reguli precum cele zece porunci creștine: să nu omori, să nu loveşti, să nu furi, să nu iei nevasta altuia, să nu minţi, să nu calomniezi, să nu juri strâmb, să respecţi semenii, să respecţi decizia judecătorului.

CITEȘTE ȘI – REACȚIA OANEI ZĂVORANU CÂND A AUZIT CĂ RALUCA ȘI PEPE S-AR PUTEA ÎMPĂCA: ”MARȘ LA COTEȚ!”

Pepe a dat lovitura în carieră după anunțul divorțului de Raluca Pastramă

În ciuda problemelor pe plan personal, Pepe pare să aiba din ce în ce mai mult succes în cariera sa muzicală. Acum, fanii artistului se bucură de anunțul mult așteptat – participarea sa în noul sezonal emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează
Din lista concurenților fac parte: Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Rauka, Cristina Vasiu, Radu Ștefan Jr. și Pepe, care a mai fost pus în această postură. Până atunci, pe micile ecrane urmează să se difuzeze marea finală în care au ajuns: Ami, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.