Raluca Pastramă iubește din nou? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii brunetei

Publicat: 28/04/2021 | 16:30

Raluca Pastramă iubește din nou? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor, după ce bruneta a publicat un mesaj cu subînțeles.

După aproape jumătate de an de când ea și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate, bruneta pare dispusă să iubească din nou. Raluca Pastramă radiază după divorțul de Pepe. Fosta soție a artistului pare să fi trecut cu bine peste ruptura de tatăl fetițelor sale și își trăiește viața din plin.

Totuși… fanii cred, cu tărie, că Raluca iubește din nou. După buchetul suspect de trandafiri primit de ziua ei, acum, vedeta a publicat un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare.

”Dacă încă mai aștepți pe cineva să își schimbe viața, să te iubească și să îți redea încrederea în tine, uită-te în oglindă. Doar tu poți face asta. Și de îndată ce o iei pe drumul vindecării, apar și alți oameni care să te ajute să îți desărvârșești lucrarea”, a scris Raluca Pastramă pe Instagram. Totodată a publicat și o melodie de dragoste a celebrului Pablo Alboran, intitulată ”Doar tu”.

Mesajul Ralucăi a ridicat multe semne de întrebare

Mărturisea că nu se gândește la o relație

Raluca Pastramă se focusează acum pe creșterea copiilor și a mărturisit că nu se gândește să înceapă o altă relație. Fosta soție a lui Pepe are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață. (CITEȘTE ȘI: PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ AU ÎNGROPAT SECUREA RĂZBOIULUI? DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE ARTIST: ”AM RESPECTAT DECIZIA”)

Cel puțin… asta declara recent fosta soție a lui Pepe. Însă fanii cred că în viața brunetei ar exista deja alt bărbat.

“Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca pentru Playtech.