Raluca Pastramă, criticată dur pe rețelele de socializare! Gestul care i-a aprins pe internauți

Publicat: 28/04/2021 | 12:04

Raluca Pastramă a intrat în atenția internauților din cauza ultimei postări pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Ipostaza în care s-a afișat i-a revoltat pe unii dintre urmăritorii din mediul online, așa că au reacționat imediat.

Recent, de Florii, Raluca Pascu le-a transmis internauților câteva gânduri bune și a postat o fotografie în care apere alături de fiica sa. Ipostaza în care au fost surprinse cele două nu a fost pe placul unora, așa că Raluca a fost trasă la răspundere. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PASTRAMĂ A PRIMIT UN BUCHET SUPERB DE TRANDAFIRI, CARE A RIDICAT SEMNE DE ÎNTREBARE. CUM A REACȚIONAT PEPE)

În fotografia postat, Raluca Pastramă își pupă fetița pe gură, gest care i-a indignat pe unii internauți. Mai mult, fosta soție a lui Pepe a încins și mai mult spiritele pentru că a șters toate comentariile în care a fost criticată și le-a lăsat doar pe cele pozitive.

„Urât din partea ta. Ștergi comentariile care nu îți convin și mai urât este să îți pupi copilul pe gură”, a fost doar unul dintre comentariile lăsate de internauții furioși.

Raluca Pastramă și Pepe, împreună de dragul copiilor.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, însă de dragul fiicelor pe care le au împreună, au păstrat o relație de prietenie și o apropiere care le permite să facă lucruri bune pentru acestea. De ziua de naștere a Rosei, artistul și fosta lui soție s-au reunit, iar internauții au avut parte de gesturi inedite din partea lor.

Pepe și Raluca Pastramă au sărbătorit-o pe Rosa, căci micuța a împlinit 6 anișori. Așa cum era de așteptat, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi s-au reunit de dragul fetiței și s-au comportat cu toții ca o adevărată familie. Raluca Pastramă a făcut publice mai multe imagini de la ziua de naștere a Rosei, i-a dat tag chiar și lui Pepe, iar artistul a redistribuit postarea.

(VEZI ȘI: PEPE, ATAC DE FURIE DUPĂ CE A VĂZUT UN ARTICOL DESPRE FOSTA LUI SOȚIE, RALUCA PASTRAMĂ „VREAU SĂ FAC LUMINĂ”)

 

Sursa foto: Instagram