Raluca Pastramă a pus capăt zvonurilor! Bruneta a spus adevărul gol-goluț despre o nouă relație amoroasă

Publicat: 03/05/2021 | 18:04

Raluca Pastramă a pus capăt zvonurilor! Bruneta a spus adevărul gol-goluț despre o nouă relație amoroasă și, totodată, a făcut dezvăluiri despre Pepe.

Aproape jumătate de an a trecut de când Pepe și Raluca Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate. După despărțire, au tot existat zvonuri potrivit cărora bruneta ar fi deja implicată într-o altă relație. Speculțiile au fost întărite și în urma postărilor făcute de Raluca, pe contul ei de Instagram, cu diverse buchete de flori sau melodii romantice. (CITEȘTE ȘI: PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ, DIN NOU ÎMPREUNĂ. CEI DOI AU PETRECUT PAȘTELE CA O FAMILIE)

Sătulă până peste cap de speculații, Raluca Pastramă a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul. În cadrul unei emisiuni, bruneta a făcut dezvăluiri despre Pepe, dar și despre faptul că este dispusă să iubească din nou. Însă… în momentul de față, nu există niciun bărbat în viața ei.

”(n.r. Pepe) Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a spus Raluca Pastramă.

”Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele”

Nu este pentru prima oară când Raluca Pastramă a spus că nu se gândește la o relație. Bruneta se focusează acum pe creșterea copiilor și a mărturisit, chiar după divorțul de Pepe, faptul că nu se gândește să înceapă o altă relație. Fosta soție a lui Pepe are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață. (VEZI ȘI: RALUCA PASTRAMĂ A PRIMIT UN BUCHET SUPERB DE TRANDAFIRI, CARE A RIDICAT SEMNE DE ÎNTREBARE. CUM A REACȚIONAT PEPE)

“Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, declara Raluca, după divorțul de Pepe, pentru Playtech.