Raluca Pastramă a primit un buchet superb de trandafiri, care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor

Publicat: 19/04/2021 | 15:59

Raluca Pastramă a primit un buchet superb de trandafiri roz, iar fanii se întreabă cine este persoana care i l-a dăruit.

Raluca Pastramă radiază după divorțul de Pepe. Bruneta pare să fi trecut cu bine peste ruptura de tatăl fetițelor sale și își trăiește viața din plin. Pe 18 aprilie, fosta soție a lui Pepe a împlinit vârsta de 30 de ani. Familia și prietenii de suflet i-au făcut cadouri și urări de bine.

Astăzi, Raluca Pastramă a publicat imagini cu un buchet superb de trandafiri roz și un tort. Bruneta radia de fericire, iar fanii s-au întrebat cine i-a dăruit florile. Să existe, oare, un nou bărbat în viața ei, în ciuda faptului că mărturisea recent că nu este pregătită pentru o altă relație?

”#30thbirthday ???? Vă multumesc din suflet că v-ati gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune si sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie să vi se întample și vouă.❤️ #30thbirthday ❤️”, a scris Raluca în dreptul imaginilor.

Raluca Pastramă a primit un buchet superb de trandafiri de ziua ei de naștere

Mărturisea că nu se gândește la o relație

Raluca Pastramă se focusează acum pe creșterea copiilor și a mărturisit că nu se gândește să înceapă o altă relație. Fosta soție a lui Pepe are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață. (CITEȘTE ȘI: PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ AU ÎNGROPAT SECUREA RĂZBOIULUI? DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE ARTIST: ”AM RESPECTAT DECIZIA”)

“Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca pentru Playtech.