Raluca Pastramă a primit cadou super-sexy de 8 Martie! Și-a făcut poză și a arătat-o tuturor

Publicat: 08/03/2021 | 08:44

Raluca Pastramă s-a bucurat nespus de mult atunci când a deschis cutia surprizelor! A făcut-o chiar înainte de a păși în ziua de 8 Martie și a descoperit o pijama super-sexy. Nu a rezistat tentației de a o îmbrăca exact atunci, astfel că zorile Zilei Femeii a prins în pat, în ținuta de noapte.

Și-a făcut imediat un instantaneu, pe care l-a urcat pe Instagram, iar fanii ei au reacționat numai cu aplauze. ”Ești o femeie puternică și frumoasă! La mulți ani pentru 8 martie, mamico! Să te bucuri de cele 2 prințese”, ”Ești o mămică frumoasă și sexi”, ”La mulți ani pentru mâine de ziua femeii”, sunt câteva dintre comantariile admiratorilor celei care s-a despărțit de Pepe. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PASTRAMĂ, “ATAC” SUBTIL LA ADRESA LUI PEPE, DUPĂ CE ȘI-AR FI REFĂCUT VIAȚA „LÂNGĂ EA NU AU LOC FRAIERII”)

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat! Dezvăluiri despre o nouă relație

Raluca Pastramă a făcut dezvăluiri despre o nouă relație amoroasă după divorțul de Pepe. Fosta soție a artistului nu pare să fie încă pregătită pentru o altă poveste de dragoste. Raluca Pastramă se focusează acum pe creșterea copiilor, iar momentan nu se gândește să înceapă o altă relație. Fosta soție a lui Pepe are nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață. “ Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea. (NU RATA: RALUCA PASTRAMĂ ESTE O FEMEIE SINGURĂ! CINE A SCOS-O LA CINĂ LA DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI DUPĂ DIVORȚ)

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a declarat Raluca pentru Playtech.