Raluca Pascu, mesaj subliminal pentru Pepe cu ocazia zilei onomastice? Ce gest emoționant a făcut bruneta în public

Publicat: 07/01/2021 | 19:00

“Raluca Pascu, mesaj subliminal pentru Pepe cu ocazia zilei onomastice?” – este prima întrebare pe care au avut-o mulți dintre internauții care au citit postarea brunetei de astăzi. Fosta parteneră de viață a artistului a făcut un gest emoționant în public și nu au fost puține comentariile celor care au vizionat imaginile cu ea.

Raluca Pascu, mesaj subliminal pentru Pepe cu ocazia onomasticii?

Azi, 7 ianuarie, este celebrat Sfântul Ioan Botezătorul și, printre sărbătoriții din showbizul românesc se numără și Nicolae – Ionuț Pascu, așa cum se numește în buletin Pepe. Cu ocazia acestei sărbători, fosta lui parteneră a transmis un mesaj pentru toți cei care poartă numele celui care l-a botezat pe Iisus Hristos în Iordan. Câțiva dintre cei care au urmărit clipul scurt postat pe Instagram Stories s-au gândit că, de fapt, acesta ar fi și pentru tatăl fetițelor sale cu care este în divorț în prezent

“Pupici pentru toți sărbătoriții de astăzi. La mulți ani”, a scris Raluca Pascu pe filmarea urcată pe Instagram Stories. După cum puteți vedea în poza din stânga colajului, ea a pus și un emoticon în formă de inimă roșie și a transmis un pupic virtual.

Raluca Pascu a transmis un mesaj pentru sărbătoriții zilei de astăzi, 7 ianuarie. Unii dintre internauți sunt de părere că urarea brunetei ar fi și pentru Pepe, fostul partener de viață © Instagram Stories
Raluca Pascu a transmis un mesaj pentru sărbătoriții zilei de astăzi, 7 ianuarie. Unii dintre internauți sunt de părere că urarea brunetei ar fi și pentru Pepe, fostul partener de viață © Instagram Stories

Nu rata: Surpriză pentru fanii lui Pepe! Artistul și-a petrecut Sărbătorile cu Oana Roman: “Fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”

Cum își împart averea Raluca și Pepe, dar și la cine rămân fetițele

Conform unor surse din anturajul fostului cuplu, averea ar urma să fie împărțită astfel: Raluca Pascu rămâne cu grădinița care estimată la 380.000 de euro, dar și cu gențile și bijuteriile ce ajung la 100.000 de euro. Iar custodia fetițelor va fi comună, însă, domiciliul Rosei și al Mariei va rămâne la Pepe.

“Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a declarat cântărețul într-un interviu acordat la Antena Stars.

Citește și: Pepe, dezvăluiri despre felul în care fiicele lui au primit vestea divorțului: “Fiicele noastre ne-au explicat”