Raluca Pascu, declarații fulminante după ce tatăl ei s-a implicat în divorțul de Pepe: “Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune” + cum l-a “taxat” pe artist în public

Publicat: 13/12/2020 | 22:59

Raluca Pascu a răbufnit în cadrul unui interviu oferit după ce s-a aflat discuția pe care a purtat-o cu tatăl ei despre divorțul de Pepe. În plus, bruneta l-a “taxat” pe artist în public… ea a șters de pe Facebook și Instagram toate pozele în care apăreau împreună.

Raluca Pascu, declarații fulminante după ce tatăl ei s-a implicat în divorțul de Pepe

Contactată telefonic, Raluca Pascu a cerut ca tatăl său să nu mai fie implicat în separarea de Pepe și a subliniat că doar ea și îndrăgitul cântăreț sunt vinovați pentru că s-a ajuns la semnarea actelor de divorț.

“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pascu pentru publicația impact.ro.

Unii dintre fanii fostului cuplu au remarcat că pe conturile de socializare ale Ralucăi Pascu nu mai există poze cu soțul ei, Pepe; au rămas doar fotografii cu fiicele lor, Maria și Rosa, apropiații și rudele sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Vezi și: Raluca i-a adus lui Pepe fiicele și s-au distrat pe cinste. Artistul le-a surprins pe Maria și Rosa cu daruri și un look nou | FOTO

Pepe i-a interzis Ralucăi să le prezinte fiicelor bărbatul alături de care își va reface viața

“Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă, nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați de-ai artistului pentru playtech.ro.