Raluca Pascu, declarație romantică în public: “Prima dragoste nu, nu se uită niciodată. Alături de cine s-a filmat în ipostaze pline de tandrețe | FOTO

Publicat: 01/03/2021 | 20:47

Cu zâmbetul pe buze și acea sclipire de fericire în ochi, Raluca Pascu a făcut azi o declarație romantică în public. Gestul său s-a petrecut în timp ce era la volanul bolidului pe care îl conduce și în care nu era singură… ci împreună cu una dintre cele mai importante ființe din viața sa! Tot astăzi, fosta soție a lui Pepe a publicat o fotografie cu un buchet care este de la o persoană care ocupă un loc special în inima sa. De altfel, emoticonul folosit de brunetă i-a făcut pe unii dintre fanii săi să se gândească la faptul că darul de 1 martie ar fi, de fapt, de la un bărbat misterios.

Raluca Pascu, buchet de flori de 1 martie de la un bărbat misterios?

Azi, Raluca Pascu s-a filmat în timp ce aștepta în trafic alături de fiica sa cea mare, Maria. După cum puteți observa în imaginile din colajul de mai jos, dar și în cele din galeria foto, vedeta a notat hashtag-ul: “#primadragoste”, a etichetat-o pe fetița ei și a selectat versurile preferate din melodia celebră “Primăvara începe cu tine”, lansată de trupa Holograf.

La un moment dat, copila s-a ridicat de pe banchetă și și-a sărutat mama pe obraz, iar scena a emoționat-o enorm… Ulterior, și ea a pupat-o pe fetița sa care are acum 8 ani și aproape șapte luni. Ziua ei de naștere va fi pe 15 august, însă, a surorii sale mai mici este mai devreme… pe 5 aprilie! Rosa Alexandra va împlini șase anișori.

Cea mai nouă postare făcută de fosta soție a lui Pepe pe Instagram Stories este fotografia din dreapta colajului de mai jos… Deocamdată, nu se știe cine i-a oferit buchetul superb cu flori de primăvară, însă, e clar că i-a făcut inima să danseze de fericire.

Raluca Pascu, declarație de iubire pentru fiica sa cea mare, Maria. Fosta soție a lui Pepe s-a mândrit cu un buchet de flori primit de la o persoană specială © Instagram Stories
Raluca Pascu, declarație de iubire pentru fiica sa cea mare, Maria. Fosta soție a lui Pepe s-a mândrit cu un buchet de flori primit de la o persoană specială © Instagram Stories

Nu rata: Raluca Pascu, la petrecere, dar cu gândul la el! Mesajul subliminal transmis de fosta parteneră a lui Pepe: “Vreau să te strâng în brațe”

Raluca și Pepe au semnat actele de divorț pe 8 februarie 2021; deși, după ce a ieșit din biroul notarial s-a enervat când a auzit întrebarea despre presupusul amant, la câteva ore distanță, bruneta a negat că a avut o aventură cu acesta. Mai mult, fosta soție a cântărețului a susținut că de-a lungul poveștii de iubire pe care a avut-o cu tatăl fiicelor sale, ea a fost fidelă

Citește și: Raluca Pascu, interviu despre așa-zisa aventură cu milionarul din Qatar: “Nu l-am înșelat pe Pepe” + “Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!”