Raluca Pascu a dezvăluit azi cine o ajută să depășească trauma despărțirii de Pepe: “Tot mi-ai dаt mie, iar ție, prea puțin”

Publicat: 25/12/2020 | 19:06

Raluca Pascu a dezvăluit azi, chiar în prima zi de Crăciun, că mama sa este persoana care o ajută să depășească trauma despărțirii de Pepe și, implicit, divorțul. Acest mic secret a ieșit la iveală după ce bruneta a scris un mesaj emoționant pentru femeia care i-a dat viață. 

Raluca Pascu, mesaj impresionant de ziua mamei sale

Astăzi, mama Ralucăi Pascu împlinește o frumoasă vârstă, iar ea a fost surprinsă de copii cu mesaje copleșitoare. Fiica sa celebră a publicat o poză de album, realizată lângă bradul de Crăciun, iar la descriere a așternut șase versuri. În momentul în care  sărbătorita i-a citit postarea, ochii i s-au umplut de lacrimi de fericire și emoții puternice.

“În fiecare clipă când îmi e greu, / Ești lângă mine și-ai fost mereu, / Tot mi-ai dаt mie, iar ție, prea puțin, / Tu ești icoana mea, MAMĂ îți spun.. / În fața TA mă-nchin! / La mulți ani, sufletu’ și inima din mine, mămica mea! @bombo.pastrama”, a scris fosta parteneră de viață a lui Pepe pe contul de Instagram.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, fratele vedetei, Bombo Pastramă, a lăsat într-un comentariu două emoticoane în formă de inimă roșie.

Raluca Pascu, urare emoționantă de ziua mamei sale care împlinește azi o frumoasă vârstă © Instagram Stories
Raluca Pascu, urare emoționantă de ziua mamei sale care împlinește azi o frumoasă vârstă © Instagram Stories

Nu rata: Nu mai e loc de împăcare! Ce decizie au luat Pepe și Raluca în prag de sărbători

Raluca Pascu, declarații fulminante după ce tatăl ei s-a implicat în divorțul de Pepe

Contactată telefonic, Raluca Pascu a cerut ca tatăl său să nu mai fie implicat în separarea de Pepe și a subliniat că doar ea și îndrăgitul cântăreț sunt vinovați pentru că s-a ajuns la semnarea actelor de divorț.

“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pascu pentru impact.ro.

Citește și: Oana Zăvoranu, o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca: “Marș la coteț, toți din familia asta «bună»”

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.