Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret! Dezvăluiri emoționante despre momentul în care fostul fotbalist și-a externat gemenii și femeia iubită

Publicat: 01/05/2021 | 22:22

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au căsătorit în secret, iar vestea cea mare a fost dezvăluită chiar de cunoscuta brunetă. În plus, o sursă bine informată a acceptat să povestească momentul în care fostul fotbalist și-a externat gemenii și femeia iubită. Cei doi parteneri și-au cunoscut fetița și băiețelul la sfârșitul verii lui 2019.

Raluca Macovei a devenit soția lui Adrian Neaga în secret

După mult prea multă vreme în care nu a dorit să vorbească despre viața amoroasă, Raluca Macovei a publicat în urmă cu câteva ore bune o poză de album în care apare alături de Rică Neaga, așa cum mai este cunoscut fostul sportiv. În imaginea senzațională, ei par să fie căsătoriți! În plus, bruneta i-a uimit pe fani cu descrierea pusă… și asta pentru că, ea a notat: “decembrie 2015” – Da! Asta înseamnă că cei doi și-au început povestea de dragoste în urmă cu mai bine de cinci ani. Și, după ce Monica Macovei a îndurat mai multe proceduri medicale, a rămas însărcinată cu gemeni.

Vestea privind mariajul vine la aproape trei luni de când CANCAN.RO v-a dezvăluit în exclusivitate cine este tatăl biologic al celor doi copii care vor împlini anul acesta doi anișori.

Nu rata: Bote îi ia la bani mărunți pe “foștii” Biancăi + Cu cine se iubește “perla” de 100 mil. € a lui Gigi Becali

Ayan Mihail şi Raysa Mihaela au venit pe lume în mare secret la sfârșitul lui august 2019; părinții lor au fost extrem de fericiți în ziua nașterii lor. Soțul unei femei care devenit mamă în aceeași perioadă cu Raluca Macovei a făcut mărturii sensibile despre ziua în care aceasta a fost externată.

“Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon”, a declarat bărbatul, relatează spynews.ro.

Citește și: Fiica lui Gigi Becali, oprită de Poliție + Claudia Pătrășcanu iubește din nou?

Sursa foto: Cancan.ro & arhivă