Raluca Dumitru, dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România! Ce a spus despre Elena Marin. „Băieții erau foarte ok, dar ea nu”

Publicat: 14/06/2021 | 18:03

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor România, iar în urma eliminării a făcut câteva dezvăluiri despre Faimoși, în special despre Elena Marin. Aceasta a subliniat faptul că Elena a avut o atitudine destul de nepotrivită și conflictuală.

Raluca Dumitru a mărturisit că în Republica Dominicană a găsit o Elena total diferită de cea pe care o știa de acasă. Cele două se cunoșteau de dinaintea emisiunii, iar timpul competiției nu s-au înțeles tocmai bine. Se pare că Elena are fi avut în cadrul show-ului un comportament conflictual și deloc prietenos, exagerând orice lucru și transformându-l în ceva mult mai grav decât era în realitate. (CITEȘTE ȘI: RALUCA DUMITRU A FOST ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. ELENA MARIN A IEȘIT FAVORITA PUBLICULUI)

„Zanni cu Sebi se luau și de mine de multe ori, la fel cum îi spuneau și Elenei, doar că ea le lua mult prea personal. Se făcea un mare tam tam. Băieții au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a părut că au jignit-o cu ceva, că i-au spus ceva foarte grav. A început să plângă ca și cum ar fi jignit-o. Nu era cazul. Cred că cei de acasă au văzut ce s-a întâmplat la consiliu.

Spunea anumite lucruri cu o răutate foarte mare. Orice lucru pe care îl spuneam. Eu niciodată când am vorbit cu ea nu am ieșit în față să spun. Și atunci când i-am spus că o iau de codițe, nu se întâmpla, dar când vezi că în spatele camerelor este opusul, te deranjează. Ea pare înger, iar eu drăcușorul.”, a declarat Raluca Dumitru, potrivit WOWbiz.ro.

„Băieții erau foarte ok, dar ea nu”

Mai mult, se pare că Faimoasele se cunoșteau de dinainte de show, însă acest lucru nu a schimbat cu nimic lucrurile. Elena ar fi primit-o cu o atitudine destul de rece pe Raluca, iar lucrurile dor s-au accentuat cu trecerea timpului.

„Când am venit în această competiție, eu o știam pe Elena, m-a bucurat. Nu mi s-a părut și din partea ei același lucru. Băieții erau foarte ok, dar ea nu. Și pe plajă m-am dus la ea, să povestim, pentru că aveam prieteni comuni. Totul s-a schimbat după discuția de pe plajă. S-a dus la Zanni și i-a spus: Mai bine Ana, decât cele două fete conflictuale.

Noi când am ajuns nu știam ce locuri să ocupăm din camp. Mă așteptam din partea ei să zică Haideți aici lângă mine, mai ales că o cunoșteam. Mie nu mi s-a părut apropiată nici de mine, nici de Irisha. S-a apropiat de Irisha după ce i-a luat apropierea. Eu m-am dus și am avut o discuție cu ea și i-am spus că nu mi se pare normal, nu i-am făcut nimic. M-am apărat pentru că sunt singură, nu aveam pe nimeni de acasă lângă mine”,  a mai spus Raluca Dumitru.

(VEZI ȘI: S-AU ÎNCINS SPIRITELE LA SURVIVOR ROMÂNIA! AU FOST ARUNCAT CUVINTE GRELE ȘI DEJUCATE STRATEGII. „AI GREȘIT EMISIUNEA”)